GameSir G7 Pro alınır mı?

TAMİRATÖR

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rog strix G18
İ9 13980HX
Rtx 4080
1Tb ssd
32Gb ram
Windows 11 pro
Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer XBOX sertifikası aramıyorsan pek gerekli değil ama alınır. Cyclone 2 daha F/P kalıyor.

Aralarındaki fark ne hocam?

G7 Pro XBOX sertifikalı bir gamepad, malzeme kalitesi olarakta daha iyi. Onun dışı pek fark yok. PC için kullanacaksanıx ve XBOX alma düðünceniz yoksa Cyclone 2 yeterli olur

Xbox almayacağım hocam, sadece uyumluluk ve malzeme sıkıntısı olmasın istiyorum. Drift ve ghosting sorunları yoksa eğer Cyclone 2 alabilirim. Xbox sertifikası olayını tam anlamadım. PC gamepad'i Xbox olarak göremiyor mu? Yoksa Xbox oyun konsoluna destek verdiğine dair bir sertifika mı bu?

Xbox konsolunda çalışmasını sağlayan bir sertifika hocam. İkiside PC'de uyumluluk sorunu çıkartmaz. Cyclone'da TMR stick kullanıyor yasamazsınız sorun.

Hayır ikisi de Windows tarafından Xbox gamepadi olarak görünüyor ama G7 Pro'yu Xboxta da kullanabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi Cyclone 2 daha f/p bir ürün.

Hayır ikisi de Windows tarafından Xbox gamepadi olarak görünüyor ama G7 Pro'yu Xbox'ta da kullanabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi Cyclone 2 daha F/P bir ürün.

Tamamdir hocam teşekkür ederim.

Xbox konsolunda çalışmasını sağlayan bir sertifika hocam. İkisi de PC'de uyumluluk sorunu çıkartmaz. Cyclone'da tmr stick kullanıyor yasamazsınız sorun.

Tamamdır hocam yardımınız için teşekkür ederim.

Bende genelde FPS oyunu oynuyorum warzone G7 ve Cyclone arasında kalmıştım sizce fark var mı arada

@roxy1881 @kxy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…