GameSir marka orijinal mi?

Benim de

Replica diye bir durum yok GameSir zaten Çin menşei kaliteli bir 3. parti gamepad üreticisi adamların bir sürü kaliteli modeli var yıllardır bu işin içindeler.

Benim de takıldığım konu orası. Arkadaşım orijinal olduğunu söyledi ama ben inanmadım. Orijinal olmasa bile 1K vergiyle birlikte maksimum 1.3K gibi bir para vermeye değer bir ürün müdür?

Replica diye bi durum yok Gamesir zaten çin menşei kaliteli bi 3. parti gamepad üreticisi adamların birsürü kaliteli modeli var yıllardır bu işin içindeler.
Replika derken XBox'un stilini taklit etme konusunda replika olarak bahsettim. GameSir'i bende biliyorum. Konu sahibi arkadaşımızın arkadaşı orijinal olduğunu düşündüğü için ben bunu söyledim.

Benim de

Benim de takıldığım konu orası. Arkadaşım orijinal olduğunu söyledi ama ben inanmadım. Orijinal olmaza bile 1k vergiyle birlikte maksimum 1.3k gibi bir para vermeye değer bir ürün müdür?
Değer. Zaten içinde Xbox çipleri oluyor. Ya düz Xbox controller olarak yada Xbox 360 olarak görünüyor kontroller'lar yani uyumluluk problemi yaşamazsın.

Replika derken XBox'un stilini taklit etme konusunda replika olarak bahsettim. GameSir'i bende biliyorum. Konu sahibi arkadaşımızın arkadaşı orijinal olduğunu düşündüğü için ben bunu söyledim.
Ürün bazında orjinal ürün canım replika denmez. Razer gibi markaların da PS5 kolları var 8000-9000TL onlar nası replica değilse bunlar da aynı.

Benim de

Benim de takıldığım konu orası. Arkadaşım orijinal olduğunu söyledi ama ben inanmadım. Orijinal olmasa bile 1K vergiyle birlikte maksimum 1.3K gibi bir para vermeye değer bir ürün müdür?
Hiçbiri orijinalin yerini tutamaz fikrimce. Eğer gümrükle vs orijinaline yakın paraya geliyorsa ben orijinali taraftarıyım. Ancak GameSir'de uyumluluk sorunu çıkarmaz.

Hiçbiri orijinalin yerini tutamaz fikrimce. Eğer gümrükle vs orijinaline yakın paraya geliyorsa ben orijinali taraftarıyım. Ancak GameSir'de uyumluluk sorunu çıkarmaz.
Şuan orjinalleri alınmaz yeni alacak adam için o bütçeye çok daha özellikli malzeme kalitesi iyi ve 2.4G alıcılı modeller var. 9. nesil bende de var ama mesela şuan anca telefonda oyun oynayacaksam kullanıyorum. Eski nesil kalıyor artık.

Orijinalin yerini tutmayacağını ben de biliyorum. Sadece elden çok fazla para çıkmadan verdiğim bu paraya değer bir kalitede ürün alır mıyım diye düşünüyorum. Alıp 2-3 ay sonra bozulma mevzusu da olabilir mesela.

Bir de şunu söylemek istiyorum. Amazon vb. sitelerde 3-4k iken fiyatı. Burada kuponla birlikte 1k ya alabiliyorum.

Haklısın. Bazı kesimler içi rahat etsin ister ben de öyleyim şahsen. Bir sorun çıktığında servise bozulduğunda vereyim kafasındayım.
Bu fiyat bandında GameSir alınır. Kötü mal üretmediklerini biliyorum bende. Ama teknoloji şans işidir her zaman. Servis durumunda biraz uğraştırabilir seni GameSir. Ben PC'de PS4'ümün içinden çıkan Dualshock 4 kullanıyorum sorun çekmiyorum Steam'de direkt tanıyor. Ama XBox tuş dizilimi daha yaygın PC'de o da bir gerçek. Belli bir zamandan sonra alışılıyor.

Amazonda falan pahalı oluyo asıl alma yerinde normalde 1900-2000TL civarına satılıyor zaten.

Amazon'da falan pahalı oluyor asıl alma yerinde normalde 1900-2000TL civarına satılıyor zaten.

Xbox lisanslı ürünü olduğu da yazıyor. Hani kaliteli markadır diyorsanız Trendyol vb. yerlerden 600-700 gibi fiyatlara kimin ürettiği bellli olmayan ürün alacağıma buradan bunu almak daha mantıklı gibi geliyor. Çakma PS4 kolum var mesela 1 yıldır çok iyi çalışıyordu ama şu an sol joyistik kısmı kendi kendine hareket ediyor ve bu sinir bozucu oluyor.

ben de ps4 kolu kullanıyorum. daha çok seviyorum ama işte bu fiyata bunu bulmuşken alıp değerlendirmek.. neden olmasın?

Çakma PS4 kolundan sonra bu kola geçince tofaştan Mercedes'e binmiş gibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…