SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.421 Çözümler 3 23 Aralık 2025 #1 Hangisi almalıyım? EA FC oynayacağım.
wfezilla Centipat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 4.273 Makaleler 7 Çözümler 11 23 Aralık 2025 #2 GameSir Nova 2 Lite.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.421 Çözümler 3 23 Aralık 2025 #3 wfezilla dedi: GameSir Nova 2 Lite. Genişletmek için tıkla... Aldım da neden?
DarkBeard Kilopat Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 96 Çözümler 1 23 Aralık 2025 #4 SIOBHAN dedi: Aldım da neden? Genişletmek için tıkla... Markası GameSir olduğundan heralde Ben de 2 ürün arasında kaldım tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. wfezilla dedi: GameSir Nova 2 Lite. Genişletmek için tıkla... Evet hocam neden ? Ben de merak ediyorum.
SIOBHAN dedi: Aldım da neden? Genişletmek için tıkla... Markası GameSir olduğundan heralde Ben de 2 ürün arasında kaldım tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. wfezilla dedi: GameSir Nova 2 Lite. Genişletmek için tıkla... Evet hocam neden ? Ben de merak ediyorum.
wfezilla Centipat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 4.273 Makaleler 7 Çözümler 11 23 Aralık 2025 #5 DarkBeard dedi: Markası GameSir olduğundan herhalde ben de 2 ürün arasında kaldım. Tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. Evet hocam neden? Ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 8 BitDo'nun ergonomisi iyi değil, GameSir daha iyi. Stickleri tmr ile yarisiyor Hall effect olmasina ragmen.
DarkBeard dedi: Markası GameSir olduğundan herhalde ben de 2 ürün arasında kaldım. Tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. Evet hocam neden? Ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 8 BitDo'nun ergonomisi iyi değil, GameSir daha iyi. Stickleri tmr ile yarisiyor Hall effect olmasina ragmen.
AdvocateD Hectopat Ekipman Ustası Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.940 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2025 #6 EA FC için Nova 2 Lite'ın ergonomisi daha iyi.
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2025 #7 DarkBeard dedi: Markası GameSir olduğundan herhalde ben de 2 ürün arasında kaldım. Tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. Evet hocam neden? Ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 8BitDo Ultimate 2C var. Çok beğenmedim. Performansı vs. güzel ama hem ergonomi kötü hem de dış coatingi elimi terletiyor. GameSir nasıl bilmiyorum.
DarkBeard dedi: Markası GameSir olduğundan herhalde ben de 2 ürün arasında kaldım. Tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. Evet hocam neden? Ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 8BitDo Ultimate 2C var. Çok beğenmedim. Performansı vs. güzel ama hem ergonomi kötü hem de dış coatingi elimi terletiyor. GameSir nasıl bilmiyorum.