SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.371 Çözümler 3 Bugün 11:05 #1 Hangisi almalıyım? EA FC oynayacağım.
wfezilla Picopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 3 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:10 #2 GameSir Nova 2 Lite.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.371 Çözümler 3 Bugün 11:26 #3 wfezilla dedi: GameSir Nova 2 Lite. Genişletmek için tıkla... Aldım da neden?
DarkBeard Kilopat Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:35 #4 SIOBHAN dedi: Aldım da neden? Genişletmek için tıkla... Markası GameSir olduğundan heralde Ben de 2 ürün arasında kaldım tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. wfezilla dedi: GameSir Nova 2 Lite. Genişletmek için tıkla... Evet hocam neden ? Ben de merak ediyorum.
SIOBHAN dedi: Aldım da neden? Genişletmek için tıkla... Markası GameSir olduğundan heralde Ben de 2 ürün arasında kaldım tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. wfezilla dedi: GameSir Nova 2 Lite. Genişletmek için tıkla... Evet hocam neden ? Ben de merak ediyorum.
wfezilla Picopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 3 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:52 #5 DarkBeard dedi: Markası GameSir olduğundan herhalde ben de 2 ürün arasında kaldım. Tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. Evet hocam neden? Ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 8 BitDo'nun ergonomisi iyi değil, GameSir daha iyi. Stickleri tmr ile yarisiyor Hall effect olmasina ragmen.
DarkBeard dedi: Markası GameSir olduğundan herhalde ben de 2 ürün arasında kaldım. Tam konu açacaktım iyi oldu gördüğüm. Evet hocam neden? Ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 8 BitDo'nun ergonomisi iyi değil, GameSir daha iyi. Stickleri tmr ile yarisiyor Hall effect olmasina ragmen.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 898 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:56 #6 EA FC için Nova 2 Lite'ın ergonomisi daha iyi.