GameSir Nova Lite 2000 TL eder mi?

Maldino

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarda kullanım için kendime gamepad bakıyorum. Forumda en çok önerilen modellerden birisi Nova Lite fakat şu an fiyatı biraz yüksek duruyor. 2.000 edecek bir model midir? Onun yerine önereceğiniz F/P kablosuz gamepad öneriniz var mı?

Aliexpress'de kampanya ile 500 liraya alabilenler olmuştu. Kampanyasız hali bile daha ucuz, bir mağaza seç al yarı fiyatına gelir en kötüsü.

1728573962893.png

Şöyle gözüne kestirdiğin bir satıcıdan, uygun fiyatlısını bulup alabilirsin bence. 1, 2 hafta geç gelir TR'den alışverişe kıyasla en fazla.

Bilgisayarda kullanım için kendime gamepad bakıyorum. Forumda en çok önerilen modellerden birisi Nova Lite fakat şu an fiyatı biraz yüksek duruyor. 2.000 edecek bir model midir? Onun yerine önereceğiniz F/P kablosuz gamepad öneriniz var mı?

2000 etmez hocam giriş seviyesi idare eder bir model bu.

AliExpress'de kampanya ile 500 liraya alabilenler olmuştu. Kampanyasız hali bile daha ucuz, bir mağaza seç al yarı fiyatına gelir en kötüsü.

Eki Görüntüle 2326275

Şöyle gözüne kestirdiğin bir satıcıdan, uygun fiyatlısını bulup alabilirsin bence. 1, 2 hafta geç gelir TR'den alışverişe kıyasla en fazla.

AliExpress'ten alıdıgım bir üründe iade veya garantide bir sorun yaşar mıyım peki. Daha önce hiç alışveriş yapmadım.

AliExpress'ten alıdıgım bir üründe iade veya garantide bir sorun yaşar mıyım peki. Daha önce hiç alışveriş yapmadım.

Aliexpress'ten alırken 30 Euro altı ürünler için gümrüğü ödeme aşamasında veriyorsunuz ancak forumda iade etmek istediklerinde gümrük ücretinin iade edilmediği ile ilgili yorumlar görmüştüm. O konuyu araştırın bence.

AliExpress'ten alırken 30 euro altı ürünler için gümrüğü ödeme aşamasında veriyorsunuz ancak forumda iade etmek istediklerinde gümrük ücretinin iade edilmediği ile ilgili yorumlar görmüştüm. O konuyu araştırın bence.

Teşekkür ederim. Foruma yazmasam 700 lira daha fazlaya almış olacaktım.

AliExpress'ten alırken 30 euro altı ürünler için gümrüğü ödeme aşamasında veriyorsunuz ancak forumda iade etmek istediklerinde gümrük ücretinin iade edilmediği ile ilgili yorumlar görmüştüm. O konuyu araştırın bence.

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. AliExpress'ten alışveriş yaparken mobilveri kapatılması veyahut açılması gibi değişik durumlarla ilgili bir bilginiz var mı nasıl yapmalıyım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı