Gamesir Nova Lite 526 TL'ye değer mi?

ÖzdemirBurak

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Soru açık ne diyorsunuz? 300 lira da vergi koyuyor. 😡 10 gün önce yarı fiyatına alınabiliyormuş ama kaçırdım malesef. Alınabilecek daha iyi bişeyler var mı bu fiyat bandında? Gamepadim bozulduğu için şu an oyun oynayamıyorum tekrar daha büyük indirim beklesem fiyat daha da artabilir ya da ne zaman 10 gün önceki seviyelere iner belli değil. Kararsızlık.
1721131491007.png

Selamlar. Soru açık ne diyorsunuz? 300 lira da vergi koyuyor. 😡 10 gün önce yarı fiyatına alınabiliyormuş ama kaçırdım malesef. Alınabilecek daha iyi bişeyler var mı bu fiyat bandında? Gamepadim bozulduğu için şu an oyun oynayamıyorum tekrar daha büyük indirim beklesem fiyat daha da artabilir ya da ne zaman 10 gün önceki seviyelere iner belli değil. Kararsızlık.
Eki Görüntüle 2254338
2 Hafta önce vergi dahil 420TL'ye aldım çok acelesi yoksa indirim beklemen daha iyi olur.

2 Hafta önce vergi dahil 420TL'ye aldım çok acelesi yoksa indirim beklemen daha iyi olur.
elinize ulaştı mı nasıl bir ürün ?

Eki Görüntüle 2254338
Bluetooth ürünlerde fazladan %40 vergi var nedenin bende anlamış değilim.

Ben herşeyi göze alarak siparişi verdim bakalım. 800 lira girmiş oldu ama bu fiyata şu an türkiye de alınabilir bir ürün bulamadım açıkcası. Umarım memnun kalırım.

Şu anda hala bütünlemelerle uğraştığım için elime ulaşmadı aile evine söylemiştim.

Ben kendime 2 tane aldım ama işte maalesef 1 tane gelecekmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı