GameSir Nova Lite alınır mı?

Vergi ile ne kadara denk geliyor? Gamepad güzel fakat yanlış değilsem en son 1000TL'ye Türkiye'de satılıyordu.

1400 tl ye denk geliyor hocam, şu anda türkiyede 2000 tl kol
Connectgame'de vardı galiba ama kaldırılmış her halde. 1400TL'ye alınabilir 700TL civarına almıştım bende alalı 5 ay falan oluyor hiç bir sorunu olmadı.

Connectgame'de vardı galiba ama kaldırılmış her halde. 1400TL'ye alınabilir 700TL civarına almıştım bende alalı 5 ay falan oluyor hiç bir sorunu olmadı.
Tamamdır hocam peki siparişimi oluşturayım öyleyse birde birşey daha soracağım bu ürnün garantisi yokmu?

Tamamdır hocam peki siparişimi oluşturayım öyleyse birde birşey daha soracağım bu ürnün garantisi yokmu?
Yurtdışı ürünlerinde garanti yok. İade şansın var ama sorunlu çıkarsa. 10 binden fazla satın alındığı için bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

30 euro muhabbetine dikkat edin, vergili hali mi yoksa vergisiz hali mi 30 euro hala tam kestiremedim. İnternette de bayağı çorba etmişler bu konuyu.

30 euro muhabbetine dikkat edin, vergili hali mi yoksa vergisiz hali mi 30 euro hala tam kestiremedim. İnternette de bayağı çorba etmişler bu konuyu.
Vergi ve kargosuz hali 30 Euro diye biliyorum en azından Temu'da böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…