GameSir Nova Lite alınır mı?

Kelsza

Hectopat
Gamepad ile oyun oynayan biri değilim. Ara sıra kendi başıma FIFA oynamak için alacağım. O yüzden 1000 lira üstü bir şey almak istemiyorum. Bu kolu buldum. Sitesine bakarken Türkiye'ye ücretsiz kargo olduğunu gördüm. Ama hani gümrükte takılır mı diye endişelendim. Alan varsa bilgilendirirse sevinirim: GameSir Nova Lite Multiplatform Controller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrükte tahminen vergi çıkar ama gene de iyi bir fiyata gelir, t7 modeline de bakabilirsiniz kablolu ama xbox lisansı olan bir ürünü. HONEY10OFF indirim kodu ile de %10 indirimle alabiliyorsunuz kargo ücretsiz her türlü. Ben t7 sipariş ettim geliyor daha ülkeye girmedi

Evet hocam, kablolu ama bu kol onu bilerek sipariş etmenizde fayda var

3m bir kablosu olduğundan pek kablo derdiniz olmayacaktir
Hocam sen ne zaman sipariş verdin tahmini 5-7 günde gönderilir diyor yurtdışına iş için çok sık çıkan tanıdığım var belki ayarlayabilirsem tam öyle getirmeyi denerim.
Aliexpressten baktım 1600 liraya çıkıyor vergiyle aynen.

AliExpress %100e yakın vergi alıyor. Eğer mail atıp YunExpress ile gönderilmesini isterseniz vergi çıkmama ihtimali de var

Vallaha kafam çok karıştı en son gidip F310 alacağım :D Neyse hocam son bir istek olarak senin aldığın gümrüğe gelince ne kadar vergi çıktı ve ne kadar süre de geldi söyler misin eğer 1500'ü geçmezse - kablolu olan t7 - alırım. Çok sağol ayrıca yardımın için.

Vallaha kafam çok karıştı en son gidip F310 alacağım :D Neyse hocam son bir istek olarak senin aldığın gümrüğe gelince ne kadar vergi çıktı ve ne kadar süre de geldi söyler misin eğer 1500'ü geçmezse - kablolu olan t7 - alırım. Çok sağol ayrıca yardımın için.
Daha gelmedi hocam biraz beklerseniz geldiğinde haber edeyim size

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı