SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Hiç ellemediğim halde bu şekilde kalıyor. Sola çekmeyi denesem bile kendisi sağa gidiyor. Kalibre etmeyi denedim fakat işe yaramadı.
Hiç ellemediğim halde bu şekilde kalıyor. Sola çekmeyi denesem bile kendisi sağa gidiyor. Kalibre etmeyi denedim fakat işe yaramadı.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.377 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 SterN0 dedi: Hiç ellemediğim şekilde bu şekilde kalıyor. Sola çekmeyi denesem bile kendisi sağa gidiyor. Kalibre etmeyi denedim fakat işe yaramadı. Eki Görüntüle 2477771 Genişletmek için tıkla... Tahminim merkezleme yayı bozulmuştur.
SterN0 dedi: Hiç ellemediğim şekilde bu şekilde kalıyor. Sola çekmeyi denesem bile kendisi sağa gidiyor. Kalibre etmeyi denedim fakat işe yaramadı. Eki Görüntüle 2477771 Genişletmek için tıkla... Tahminim merkezleme yayı bozulmuştur.
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 GRKM DUMAN dedi: Tahminim merkezleme yayı bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bozulabilir ki 10 aydır kutusunda rafta duruyor. En fazla 10 defa falan kullanmışımdır
GRKM DUMAN dedi: Tahminim merkezleme yayı bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bozulabilir ki 10 aydır kutusunda rafta duruyor. En fazla 10 defa falan kullanmışımdır
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.377 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #4 SterN0 dedi: Hocam nasıl bozulabilir ki 10 aydır kutusunda rafta duruyor. En fazla 10 defa falan kullanmışımdır Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum denebilir. Çok nadir olan bir olay aslında bu ama zamanla gevşemiş olabilir. Fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denediniz mi?
SterN0 dedi: Hocam nasıl bozulabilir ki 10 aydır kutusunda rafta duruyor. En fazla 10 defa falan kullanmışımdır Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum denebilir. Çok nadir olan bir olay aslında bu ama zamanla gevşemiş olabilir. Fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denediniz mi?
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #5 GRKM DUMAN dedi: Bilmiyorum denebilir. Çok nadir olan bir olay aslında bu ama zamanla gevşemiş olabilir. Fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım ama biraz sert bir müdahaleyle çözdüm sanırım sertçe üstüne bastırdım vs. düzeldi
GRKM DUMAN dedi: Bilmiyorum denebilir. Çok nadir olan bir olay aslında bu ama zamanla gevşemiş olabilir. Fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım ama biraz sert bir müdahaleyle çözdüm sanırım sertçe üstüne bastırdım vs. düzeldi
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.377 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #6 SterN0 dedi: Hocam anlamadım ama biraz sert bir müdahaleyle çözdüm sanırım sertçe üstüne bastırdım vs. düzeldi Genişletmek için tıkla... Sensör problemi olmuşda olabilir belki siz bastırınca aşağıya okumayan sensör okumaya başlamıştır.
SterN0 dedi: Hocam anlamadım ama biraz sert bir müdahaleyle çözdüm sanırım sertçe üstüne bastırdım vs. düzeldi Genişletmek için tıkla... Sensör problemi olmuşda olabilir belki siz bastırınca aşağıya okumayan sensör okumaya başlamıştır.