Resul677 Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 214, 32TL 86%OFF | Bluetooth, Dongle, anahtar için kablolu, Android, iOS, PC ve buhar oyunları ile g Nova Lite kablosuz Gamepad denetleyicisi GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller with Bluetooth, Dongle, Wired for Switch, Android, IOS, PC & Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Selamünaleyküm, bu ürün ve satıcı hakkında bilgisi olan var mı? Satıcı güvenilir mi bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 214, 32TL 86%OFF | Bluetooth, Dongle, anahtar için kablolu, Android, iOS, PC ve buhar oyunları ile g Nova Lite kablosuz Gamepad denetleyicisi GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller with Bluetooth, Dongle, Wired for Switch, Android, IOS, PC & Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Selamünaleyküm, bu ürün ve satıcı hakkında bilgisi olan var mı? Satıcı güvenilir mi bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 6 Temmuz 2024 #2 Güvenilir ve alınır
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 6 Temmuz 2024 #3 421 liraya sipariş verdim şimdi, inşallah orijinal ve sağlam ürün gönderirler. Uzun zamandır yurt dışından ürün almadığım için içimde korku var. yigittheokcu dedi: Güvenilir ve alınır Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim ama satıcı ismi pek güvenilire benzemiyor, sıkıntı çıkar mı acaba? Son düzenleme: 6 Temmuz 2024
421 liraya sipariş verdim şimdi, inşallah orijinal ve sağlam ürün gönderirler. Uzun zamandır yurt dışından ürün almadığım için içimde korku var. yigittheokcu dedi: Güvenilir ve alınır Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim ama satıcı ismi pek güvenilire benzemiyor, sıkıntı çıkar mı acaba?