GameSir Nova Lite takılıyor

Nintendo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, saatlerdir kontrolcüyü düzeltmeyi deniyorum. Resetledim, güncelledim, mod değiştirdim, her şey çalıştırmadı. Sabah ben kalibre modunu açtım. Sonra kapattım. Ondan beri takılıyor ve Xbox 360 yerine Xinput diye çıkıyor. Nintendo moduna alınca ise deliriyor. Nasıl düzeltebilirim?

1735751290965.png

1735751263375.png

Dört köşede de takılıyor Xinput'ta.

Dosya Ekleri

• 1735751311421.png
    1735751311421.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 21
Kalibre modunu geri kapatmayı denediniz mi? Ayrıca Apple cihazda kullanmıyorsanız güncellemeyi geri çekin, Dongle'ı bozuyor güncelleme.

Denedim. Kapanmasına rağmen yine olmadı. Güncellemeyi nasıl geri çekerim?
Hocam kalibrasyon modu için Reddit'te böyle bir açıklama belirtilmiş.

ÖZET: Hem tetikleyicilerin hem de Analog çubukların ölü bölgelerini yapılandırmak için, ışık BEYAZ yanıp sönene kadar Başlat + Seç + Ana Sayfa tuşlarına basın . Kalibrasyon moduna girdi. Sonra her iki analog çubuğu da tam daire çizin ve her iki LR tetikleyicisine 3 kez basın, sonra A'ya basın ve kontrol cihazı normal moda geri dönecektir.

Güncelleme geri çekme ise uygulamadan yapılıyor sanırım. V4200 sürümü.

Hocam kalibrasyon modu için Reddit'te böyle bir açıklama belirtilmiş.

Özet: Hem tetikleyicilerin hem de analog çubukların ölü bölgelerini yapılandırmak için, ışık beyaz yanıp sönene kadar başlat + seç + ana sayfa tuşlarına basın. Kalibrasyon moduna girdi. Sonra her iki analog çubuğu da tam daire çizin ve her iki lr tetikleyicisine 3 kez basın, sonra A'ya basın ve kontrol cihazı normal moda geri dönecektir.

Güncelleme geri çekme ise uygulamadan yapılıyor sanırım. V4200 sürümü.

İnternette ararken GameSir'in Discord sunucusunu buldum. Orada bana yardımcı oldular. Manuel güncelleme yaptım bilgisayardan. Artık çalışıyor

İnternette ararken GameSir'in Discord sunucusunu buldum. Orada bana yardımcı oldular. Manuel güncelleme yaptım bilgisayardan. Artık çalışıyor
Kalibre sorunu ne durumda hocam? Onun hakkında yardımcı oldular mı?

Uygulama zaten güncelleyince kalibre modunu açtı. Tam 3 kere döndürüp a düğmesine basınca kalibre oluyor.
Kol şuan sorunsuz çalışıyor mu hocam, onu sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı