Resul677 Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #91 Wag7r dedi: Benim kol bugün geldi beklediğimden küçük ama hissiyatı güzel 90kiloyum elimde böyle duruyo eli büyük olan tercih etmesin. Genişletmek için tıkla... Hangi satıcıdan aldınız bizimle paylaşır mısınız?
Wag7r dedi: Benim kol bugün geldi beklediğimden küçük ama hissiyatı güzel 90kiloyum elimde böyle duruyo eli büyük olan tercih etmesin. Genişletmek için tıkla... Hangi satıcıdan aldınız bizimle paylaşır mısınız?
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 856 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #92 Efe1674 dedi: Hocam deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bende şimdi sipariş edeceğimde bekliyorum. İkisi de aynı fiyata denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Birazdan bilgisayara bağlayacağım suanlik çok tatlı geldi baya hafif şarz typ-c tuşlar yumuşak ve sesleri güzel malzeme kalitesi tatmin ediyor.
Efe1674 dedi: Hocam deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bende şimdi sipariş edeceğimde bekliyorum. İkisi de aynı fiyata denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Birazdan bilgisayara bağlayacağım suanlik çok tatlı geldi baya hafif şarz typ-c tuşlar yumuşak ve sesleri güzel malzeme kalitesi tatmin ediyor.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #93 Wag7r dedi: Birazdan bilgisayara bağlayacağım suanlik çok tatlı geldi bayağı hafif şarj typ-C tuşlar yumuşak ve sesleri güzel malzeme kalitesi tatmin ediyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum hocam. Sizde atılan linktenmi aldınız ürünü?
Wag7r dedi: Birazdan bilgisayara bağlayacağım suanlik çok tatlı geldi bayağı hafif şarj typ-C tuşlar yumuşak ve sesleri güzel malzeme kalitesi tatmin ediyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum hocam. Sizde atılan linktenmi aldınız ürünü?
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 856 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #94 Resul677 dedi: Hangi satıcıdan aldınız bizimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller with Bluetooth, Dongle, Wired for Switch, Android, IOS, PC & Steam Games - AliExpress 44 buradan hocam
Resul677 dedi: Hangi satıcıdan aldınız bizimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller with Bluetooth, Dongle, Wired for Switch, Android, IOS, PC & Steam Games - AliExpress 44 buradan hocam
Resul677 Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #95 Wag7r dedi: GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller with Bluetooth, Dongle, Wired for Switch, Android, IOS, PC & Steam Games - AliExpress 44 buradan hocam Genişletmek için tıkla... Siteye giriş yapamıyorum
Wag7r dedi: GameSir Nova Lite Wireless Gamepad Controller with Bluetooth, Dongle, Wired for Switch, Android, IOS, PC & Steam Games - AliExpress 44 buradan hocam Genişletmek için tıkla... Siteye giriş yapamıyorum
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #96 632270 dedi: O kadar yazılanlardan sonra aldım, 500 TL fazla bir para değil bakalım ne gelir gelmez. AliExpress'te şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi aldım. Umarım sorunsuz gelir
632270 dedi: O kadar yazılanlardan sonra aldım, 500 TL fazla bir para değil bakalım ne gelir gelmez. AliExpress'te şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi aldım. Umarım sorunsuz gelir
Resul677 Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #97 Efe1674 dedi: Bende şimdi aldım. Umarım sorunsuz gelir Genişletmek için tıkla... Hangi satıcıdan aldınız
Efe1674 dedi: Bende şimdi aldım. Umarım sorunsuz gelir Genişletmek için tıkla... Hangi satıcıdan aldınız
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #98 Siparişi geçtim bende, ayın 21'inde gelecek sanırım.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #99 Linkteki satıcıdan aldım. 3 üst mesajdaki linkten.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 6 Temmuz 2024 #100 Wag7r dedi: Benim kol bugün geldi beklediğimden küçük ama hissiyatı güzel 90kiloyum elimde böyle duruyo eli büyük olan tercih etmesin. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Kutu içeriği nedir? Birde dongle ile mi daha verimli yoksa bluetooth ile mi?
Wag7r dedi: Benim kol bugün geldi beklediğimden küçük ama hissiyatı güzel 90kiloyum elimde böyle duruyo eli büyük olan tercih etmesin. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Kutu içeriği nedir? Birde dongle ile mi daha verimli yoksa bluetooth ile mi?