Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #111 titan_tit dedi: GameSir olandan mı alayım yoksa bunlardan biri mi? Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8Bitdo Ultimate C Wired Game Controller for Windows 10 11,PC, Android, Steam Deck Raspberry Pi ,Plug-and-play on PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 8BitDo daha iyidir fakat attığınız model kablolu. GameSir Wireless.
titan_tit dedi: GameSir olandan mı alayım yoksa bunlardan biri mi? Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8Bitdo Ultimate C Wired Game Controller for Windows 10 11,PC, Android, Steam Deck Raspberry Pi ,Plug-and-play on PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 8BitDo daha iyidir fakat attığınız model kablolu. GameSir Wireless.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #112 titan_tit dedi: Gamesir olandan mı alayım yoksa bunlardan biri mi ? Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com https://tr.aliexpress.com/item/1005...e:pcDetailTopMoreOtherSeller|query_from:[/URL Genişletmek için tıkla... Attığınız 8BitDo kablolu ama kaliteli bir gamepad. Data Frog'un kalitesini bilmiyorum ama o da Nintendo tuş dizilimli (A-B ve X-Y yerleri farklı). Ben olsam GameSir veya kablosuz 8BitDo tercih ederdim.
titan_tit dedi: Gamesir olandan mı alayım yoksa bunlardan biri mi ? Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com https://tr.aliexpress.com/item/1005...e:pcDetailTopMoreOtherSeller|query_from:[/URL Genişletmek için tıkla... Attığınız 8BitDo kablolu ama kaliteli bir gamepad. Data Frog'un kalitesini bilmiyorum ama o da Nintendo tuş dizilimli (A-B ve X-Y yerleri farklı). Ben olsam GameSir veya kablosuz 8BitDo tercih ederdim.
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #113 1000TL ye kadar en iyi gamepad hangisi arkadaşlar
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 6 Temmuz 2024 #114 titan_tit dedi: Gamesir olandan mı alayım yoksa bunlardan biri mi ? Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8Bitdo Ultimate C Wired Game Controller for Windows 10 11,PC, Android, Steam Deck Raspberry Pi ,Plug-and-play on PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Üst linkte ki Data Frog'u kullanıyorum ben enfes yani. Onu da alabilirsin Gamesir'i de alabilirsin. Bence Gamesir al geç aşırı ucuz.
titan_tit dedi: Gamesir olandan mı alayım yoksa bunlardan biri mi ? Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8Bitdo Ultimate C Wired Game Controller for Windows 10 11,PC, Android, Steam Deck Raspberry Pi ,Plug-and-play on PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Üst linkte ki Data Frog'u kullanıyorum ben enfes yani. Onu da alabilirsin Gamesir'i de alabilirsin. Bence Gamesir al geç aşırı ucuz.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #115 hudson51 dedi: Üst linkte ki Data Frog'u kullanıyorum ben enfes yani. Onu da alabilirsin Gamesir'i de alabilirsin. Bence Gamesir al geç aşırı ucuz. Genişletmek için tıkla... Tuş dizilimi kafanızı karıştırmıyor mu?
hudson51 dedi: Üst linkte ki Data Frog'u kullanıyorum ben enfes yani. Onu da alabilirsin Gamesir'i de alabilirsin. Bence Gamesir al geç aşırı ucuz. Genişletmek için tıkla... Tuş dizilimi kafanızı karıştırmıyor mu?
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #116 Cristiano dedi: 1000TL ye kadar en iyi gamepad hangisi arkadaşlar Genişletmek için tıkla... 8bitdo kablosuz modeli olabilir
Cristiano dedi: 1000TL ye kadar en iyi gamepad hangisi arkadaşlar Genişletmek için tıkla... 8bitdo kablosuz modeli olabilir
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #117 Oxavis dedi: Hocam AliExpress üzerinden ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bu satıcıdan aldığınıza dair. Genişletmek için tıkla... Kol ile uğraşıyordum görmedim tabiki Dosya Ekleri IMG-20240706-WA0006.jpg 66,2 KB · Görüntüleme: 114 IMG-20240706-WA0007.jpg 69,8 KB · Görüntüleme: 114 IMG-20240706-WA0005.jpg 79,3 KB · Görüntüleme: 120
Oxavis dedi: Hocam AliExpress üzerinden ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bu satıcıdan aldığınıza dair. Genişletmek için tıkla... Kol ile uğraşıyordum görmedim tabiki
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #118 Efe1674 dedi: 8bitdo kablosuz modeli olabilir Genişletmek için tıkla... o şuan vergi ile 1200e geliyor hocam siz bulduysanız atar mısınız
Efe1674 dedi: 8bitdo kablosuz modeli olabilir Genişletmek için tıkla... o şuan vergi ile 1200e geliyor hocam siz bulduysanız atar mısınız
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 6 Temmuz 2024 #119 Wag7r dedi: Kol ile uğraşıyordum görmedim tabiki Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenilir değil diyenler niye bizi boşuna korkuttu...
Wag7r dedi: Kol ile uğraşıyordum görmedim tabiki Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenilir değil diyenler niye bizi boşuna korkuttu...
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #120 Efe1674 dedi: Kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... Haziran 23 de aldım temmuz 1 de PTT ye geldi , bugün evime ulaştı. mionellessi dedi: Satıcı güvenilir değil diyenler niye bizi boşuna korkuttu... Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam 1200 satın alım ve yüzlerce fotoğraf ben hiç tereddüt etmedim .
Efe1674 dedi: Kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... Haziran 23 de aldım temmuz 1 de PTT ye geldi , bugün evime ulaştı. mionellessi dedi: Satıcı güvenilir değil diyenler niye bizi boşuna korkuttu... Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam 1200 satın alım ve yüzlerce fotoğraf ben hiç tereddüt etmedim .