hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 6 Temmuz 2024 #121 Spydea dedi: Tuş dizilimi kafanızı karıştırmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Nintendo Pro Controller ama oyunlarda tuş dizilimi direk kontrolcü üzerinden olduğu gibi.
Spydea dedi: Tuş dizilimi kafanızı karıştırmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Nintendo Pro Controller ama oyunlarda tuş dizilimi direk kontrolcü üzerinden olduğu gibi.
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #122 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sadece başka bir IP adresi ve tarayıcı kullanmanız yeterlidir. Modem resetlediğinizde IP değişir, mobil veri kullanırsanız başka IP sayılır. Aynı TC, tel no ve adres kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kart farklı mı olmalı
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sadece başka bir IP adresi ve tarayıcı kullanmanız yeterlidir. Modem resetlediğinizde IP değişir, mobil veri kullanırsanız başka IP sayılır. Aynı TC, tel no ve adres kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kart farklı mı olmalı
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #123 Cristiano dedi: kart farklı mı olmalı Genişletmek için tıkla... Hayır ben hep aynı kartla aldım Cristiano dedi: O şu an vergi ile 1200e geliyor hocam siz bulduysanız atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Draadloos 2.4G-connectiviteit Ultieme serie Vereenvoudigde versie voor pc, Windows 10, 11, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca 750TL'ye düşüyor. Vergi ne kadar bilmiyorum ama toplam 1K anca tutar. Son düzenleme: 6 Temmuz 2024
Cristiano dedi: kart farklı mı olmalı Genişletmek için tıkla... Hayır ben hep aynı kartla aldım Cristiano dedi: O şu an vergi ile 1200e geliyor hocam siz bulduysanız atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Draadloos 2.4G-connectiviteit Ultieme serie Vereenvoudigde versie voor pc, Windows 10, 11, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca 750TL'ye düşüyor. Vergi ne kadar bilmiyorum ama toplam 1K anca tutar.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #124 Efe1674 dedi: 8BitDo daha iyidir fakat attığınız model kablolu. GameSir Wireless. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olması benim için önemli. Spydea dedi: Attığınız 8BitDo kablolu ama kaliteli bir gamepad. Data Frog'un kalitesini bilmiyorum ama o da Nintendo tuş dizilimli (A-B ve X-Y yerleri farklı). Ben olsam GameSir veya kablosuz 8BitDo tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz 8Bitdo biraz tuzlu olmasa alırdım ama gamesir işimi görür gibi. hudson51 dedi: Üst linkte ki Data Frog'u kullanıyorum ben enfes yani. Onu da alabilirsin Gamesir'i de alabilirsin. Bence Gamesir al geç aşırı ucuz. Genişletmek için tıkla... Tuş dizilimi farklıymış bunu bilmiyordum. Gamesir olanı alacağım hepinize teşekkür ederim.
Efe1674 dedi: 8BitDo daha iyidir fakat attığınız model kablolu. GameSir Wireless. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olması benim için önemli. Spydea dedi: Attığınız 8BitDo kablolu ama kaliteli bir gamepad. Data Frog'un kalitesini bilmiyorum ama o da Nintendo tuş dizilimli (A-B ve X-Y yerleri farklı). Ben olsam GameSir veya kablosuz 8BitDo tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz 8Bitdo biraz tuzlu olmasa alırdım ama gamesir işimi görür gibi. hudson51 dedi: Üst linkte ki Data Frog'u kullanıyorum ben enfes yani. Onu da alabilirsin Gamesir'i de alabilirsin. Bence Gamesir al geç aşırı ucuz. Genişletmek için tıkla... Tuş dizilimi farklıymış bunu bilmiyordum. Gamesir olanı alacağım hepinize teşekkür ederim.
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #125 Efe1674 dedi: Hayır ben hep aynı kartla aldım 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Draadloos 2.4G-connectiviteit Ultieme serie Vereenvoudigde versie voor pc, Windows 10, 11, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca 750TL'ye düşüyor. Vergi ne kadar bilmiyorum ama toplam 1K anca tutar. Genişletmek için tıkla... 440tl vergisi varmış hocam
Efe1674 dedi: Hayır ben hep aynı kartla aldım 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Draadloos 2.4G-connectiviteit Ultieme serie Vereenvoudigde versie voor pc, Windows 10, 11, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açınca 750TL'ye düşüyor. Vergi ne kadar bilmiyorum ama toplam 1K anca tutar. Genişletmek için tıkla... 440tl vergisi varmış hocam
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #126 15 gün boyunca yerimde duramayacağım sanırım. Umarım geldikten sonra uğraştırmaz.
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #127 Spydea dedi: 15 gün boyunca yerimde duramayacağım sanırım. Umarım geldikten sonra uğraştırmaz. Genişletmek için tıkla... neden uğraştırsın hocam
Spydea dedi: 15 gün boyunca yerimde duramayacağım sanırım. Umarım geldikten sonra uğraştırmaz. Genişletmek için tıkla... neden uğraştırsın hocam
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 6 Temmuz 2024 #128 Cristiano dedi: 440tl vergisi varmış hocam Genişletmek için tıkla... EasySmx X05 diye bir kol daha vardı hocam youtube üzerinden incelemesini izlemiştim, o da indirimini beklediğim kollar arasındaydı.
Cristiano dedi: 440tl vergisi varmış hocam Genişletmek için tıkla... EasySmx X05 diye bir kol daha vardı hocam youtube üzerinden incelemesini izlemiştim, o da indirimini beklediğim kollar arasındaydı.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #129 Cristiano dedi: neden uğraştırsın hocam Genişletmek için tıkla... Bazı değerlendirmelerde usb dongle'ın gönderilmediği söylenmiş. O konu da uğraşmak istemiyorum. Birde firmware güncellemesi olayı da karışık.
Cristiano dedi: neden uğraştırsın hocam Genişletmek için tıkla... Bazı değerlendirmelerde usb dongle'ın gönderilmediği söylenmiş. O konu da uğraşmak istemiyorum. Birde firmware güncellemesi olayı da karışık.
DRIVER Güncel mi Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 464 Çözümler 3 6 Temmuz 2024 #130 DMN dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Tamamadır hocam teşekkürler. Aldım.