Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #131 Cristiano dedi: 440TL vergisi varmış hocam. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ya.
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #132 Spydea dedi: Bazı değerlendirmelerde usb dongle'ın gönderilmediği söylenmiş. O konu da uğraşmak istemiyorum. Birde firmware güncellemesi olayı da karışık. Genişletmek için tıkla... GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com hocam bu satıcı daha güvenilidi sanki ben burdan almadım iptal edip burdanmı alsam
Spydea dedi: Bazı değerlendirmelerde usb dongle'ın gönderilmediği söylenmiş. O konu da uğraşmak istemiyorum. Birde firmware güncellemesi olayı da karışık. Genişletmek için tıkla... GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com hocam bu satıcı daha güvenilidi sanki ben burdan almadım iptal edip burdanmı alsam
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 6 Temmuz 2024 #133 Cristiano dedi: 440tl vergisi varmış hocam Genişletmek için tıkla... İndirim tekrar bekleyebilirsiniz yada bu ürünü alabilirsiniz.
Cristiano dedi: 440tl vergisi varmış hocam Genişletmek için tıkla... İndirim tekrar bekleyebilirsiniz yada bu ürünü alabilirsiniz.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 6 Temmuz 2024 #134 Cristiano dedi: GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com hocam bu satıcı daha güvenilidi sanki ben burdan almadım iptal edip burdanmı alsam Genişletmek için tıkla... Aynı sataıcı zaten.
Cristiano dedi: GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com hocam bu satıcı daha güvenilidi sanki ben burdan almadım iptal edip burdanmı alsam Genişletmek için tıkla... Aynı sataıcı zaten.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #135 Cristiano dedi: GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com hocam bu satıcı daha güvenilidi sanki ben burdan almadım iptal edip burdanmı alsam Genişletmek için tıkla... Aynı satıcı.
Cristiano dedi: GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com hocam bu satıcı daha güvenilidi sanki ben burdan almadım iptal edip burdanmı alsam Genişletmek için tıkla... Aynı satıcı.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Temmuz 2024 #136 Gamesir iyi de satıcı güvenilir mi? Shop34929343 bilmem ne isimli satıcılar pek güven vermiyor açıkçası. Daha önce yine aliexpress'den gamesir bir gamepad almıştım ama o kendi satıcısıydı bir sıkıntı çıkmadı ama bu güven vermiyor.
Gamesir iyi de satıcı güvenilir mi? Shop34929343 bilmem ne isimli satıcılar pek güven vermiyor açıkçası. Daha önce yine aliexpress'den gamesir bir gamepad almıştım ama o kendi satıcısıydı bir sıkıntı çıkmadı ama bu güven vermiyor.
Cristiano Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #137 DMN dedi: Aynı sataıcı zaten. Genişletmek için tıkla... birinde yorumlar fazla gözükünce farklı sandım
DMN dedi: Aynı sataıcı zaten. Genişletmek için tıkla... birinde yorumlar fazla gözükünce farklı sandım
M mertzen Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #138 Wag7r dedi: Kol ile uğraşıyordum görmedim tabii ki. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba FIFA da falan kolu direkt görüyor mu oyun?
Wag7r dedi: Kol ile uğraşıyordum görmedim tabii ki. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba FIFA da falan kolu direkt görüyor mu oyun?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 6 Temmuz 2024 #139 mertzen dedi: Merhaba acaba FIFA da falan kolu direkt görüyor mu oyun? Genişletmek için tıkla... Görür tak çalıştır kol.
mertzen dedi: Merhaba acaba FIFA da falan kolu direkt görüyor mu oyun? Genişletmek için tıkla... Görür tak çalıştır kol.
H halogong Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #140 Siparişten 2 saat sonra kargoya verildi, hıyar gelmez değil mi?