Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #171 Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem.
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #172 mertzen dedi: Açıklamada göremedim kutu içeriği kısmında olduğu yazıyor. Bir de hangi kabloyu almamız lazım şarj etmek için. Genişletmek için tıkla... Type-C Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Ne kadar küçük mesela PS3 koluyla karşılaştıtırsak.
mertzen dedi: Açıklamada göremedim kutu içeriği kısmında olduğu yazıyor. Bir de hangi kabloyu almamız lazım şarj etmek için. Genişletmek için tıkla... Type-C Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Ne kadar küçük mesela PS3 koluyla karşılaştıtırsak.
ismethan0 Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #173 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Kolu bende almıştım elim ortalamanın üstünde olmasına rağmen gayet rahat.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Kolu bende almıştım elim ortalamanın üstünde olmasına rağmen gayet rahat.
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Temmuz 2024 #174 Spydea dedi: Çin içinde paket şu an. Depoda ayrılmış halde duruyorular, oradan Çin içindeki kargo firmalarıyla uçağa gidecek. Genişletmek için tıkla... Uçak mı gemi mi hocam. Uçaksa çok hızlı gelir. Bana şu an gümrükte diyor.
Spydea dedi: Çin içinde paket şu an. Depoda ayrılmış halde duruyorular, oradan Çin içindeki kargo firmalarıyla uçağa gidecek. Genişletmek için tıkla... Uçak mı gemi mi hocam. Uçaksa çok hızlı gelir. Bana şu an gümrükte diyor.
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #175 Vorthionz dedi: Uçak mı gemi mi hocam. Uçaksa çok hızlı gelir. Bana şu an gümrükte diyor. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman sipariş ettiniz.
Vorthionz dedi: Uçak mı gemi mi hocam. Uçaksa çok hızlı gelir. Bana şu an gümrükte diyor. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman sipariş ettiniz.
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Temmuz 2024 #176 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... GameSir küçükse 8BitDo da küçük o zaman çünkü yaklaşık aynı boyuttalar. Eğer elleriniz çok büyük değilse 100 kilo 1.80 biri değilseniz sıkıntı çıkmaz muhtemelen. Scorionv9 dedi: Siz ne zaman sipariş ettiniz. Genişletmek için tıkla... 4 ya da 5 Temmuz sanırım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... GameSir küçükse 8BitDo da küçük o zaman çünkü yaklaşık aynı boyuttalar. Eğer elleriniz çok büyük değilse 100 kilo 1.80 biri değilseniz sıkıntı çıkmaz muhtemelen. Scorionv9 dedi: Siz ne zaman sipariş ettiniz. Genişletmek için tıkla... 4 ya da 5 Temmuz sanırım.
paldroy Hectopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #177 Jeton kısmından dolarla alınca 380 düştü hesaptan.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #178 Vorthionz dedi: Uçak mı gemi mi hocam. Uçaksa çok hızlı gelir. Bana şu an gümrükte diyor. Genişletmek için tıkla... Uçak diye biliyorum. Benimki şuan Çin'de dolanıyor.
Vorthionz dedi: Uçak mı gemi mi hocam. Uçaksa çok hızlı gelir. Bana şu an gümrükte diyor. Genişletmek için tıkla... Uçak diye biliyorum. Benimki şuan Çin'de dolanıyor.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 7 Temmuz 2024 #179 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Ne kadar küçük olabilir ki, Logitech'ten her türlü daha rahat olduğuna eminim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Ne kadar küçük olabilir ki, Logitech'ten her türlü daha rahat olduğuna eminim.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #180 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... F710 ile aynı boyda olsa yeter.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar kolun boyutu küçük, büyük eliniz varsa tercih etmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... F710 ile aynı boyda olsa yeter.