S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #181 mionellessi dedi: Ne kadar küçük olabilir ki, Logitech'ten her türlü daha rahat olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Logitech f710/310 gercekten kaya gıbı kollar sıfır ergonomı sınırlenıp masaya vurdum masa ufak coktu kol hala saglam. Spydea dedi: F710 ile aynı boyda olsa yeter. Genişletmek için tıkla... f710 olculerı enlemesıne 14 yanlamasına 8 genislik olarakta 3.5 4 civarı az once olctum
mionellessi dedi: Ne kadar küçük olabilir ki, Logitech'ten her türlü daha rahat olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Logitech f710/310 gercekten kaya gıbı kollar sıfır ergonomı sınırlenıp masaya vurdum masa ufak coktu kol hala saglam. Spydea dedi: F710 ile aynı boyda olsa yeter. Genişletmek için tıkla... f710 olculerı enlemesıne 14 yanlamasına 8 genislik olarakta 3.5 4 civarı az once olctum
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #182 Scorionv9 dedi: Logitech f710/310 gercekten kaya gıbı kollar sıfır ergonomı sınırlenıp masaya vurdum masa ufak coktu kol hala saglam. f710 olculerı enlemesıne 14 yanlamasına 8 genislik olarakta 3.5 4 civarı az once olctum Genişletmek için tıkla... Aslında alışınca rahat ediyorsun F710'da. Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum rahat geliyor bana.
Scorionv9 dedi: Logitech f710/310 gercekten kaya gıbı kollar sıfır ergonomı sınırlenıp masaya vurdum masa ufak coktu kol hala saglam. f710 olculerı enlemesıne 14 yanlamasına 8 genislik olarakta 3.5 4 civarı az once olctum Genişletmek için tıkla... Aslında alışınca rahat ediyorsun F710'da. Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum rahat geliyor bana.
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #183 Spydea dedi: Aslında alışınca rahat ediyorsun F710'da. Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum rahat geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bu kol bu kadar uygun olmasaydı F710'u ıkıye bolunene kadar kullanırdım. Scorionv9 dedi: Bu kol bu kadar uygun olmasaydı F710'u ıkıye bolunene kadar kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda arkadakı tuslardan dolayı parmak kası yapabilirsin efsane Controller.
Spydea dedi: Aslında alışınca rahat ediyorsun F710'da. Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum rahat geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bu kol bu kadar uygun olmasaydı F710'u ıkıye bolunene kadar kullanırdım. Scorionv9 dedi: Bu kol bu kadar uygun olmasaydı F710'u ıkıye bolunene kadar kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda arkadakı tuslardan dolayı parmak kası yapabilirsin efsane Controller.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 7 Temmuz 2024 #184 Gamepadi gelen varsa deadzone testi yapabilir mi?
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #185 Scorionv9 dedi: Bu kol bu kadar uygun olmasaydı F710'u ıkıye bolunene kadar kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende kullanırdım. Baktım ucuz, 2. kol olarak alayım. En kötü ikisinden birisini kardeşime kilitlerim. Scorionv9 dedi: Uzun kullanımda arkadakı tuslardan dolayı parmak kası yapabilirsin efsane Controller. Genişletmek için tıkla... Ben arka tetikleri mecbur işaret parmağımla kullanıyorum, orta parmaklarla kullanınca acıtıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Scorionv9 dedi: Bu kol bu kadar uygun olmasaydı F710'u ıkıye bolunene kadar kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende kullanırdım. Baktım ucuz, 2. kol olarak alayım. En kötü ikisinden birisini kardeşime kilitlerim. Scorionv9 dedi: Uzun kullanımda arkadakı tuslardan dolayı parmak kası yapabilirsin efsane Controller. Genişletmek için tıkla... Ben arka tetikleri mecbur işaret parmağımla kullanıyorum, orta parmaklarla kullanınca acıtıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #186 Spydea dedi: Aynı şekilde bende kullanırdım. Baktım ucuz, 2. kol olarak alayım. En kötü ikisinden birisini kardeşime kilitlerim. Ben arka tetikleri mecbur işaret parmağımla kullanıyorum, orta parmaklarla kullanınca acıtıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende aynı ama benımkı bıraz alışkanlıktan bazıları 4 parmak kullanıyor orada.
Spydea dedi: Aynı şekilde bende kullanırdım. Baktım ucuz, 2. kol olarak alayım. En kötü ikisinden birisini kardeşime kilitlerim. Ben arka tetikleri mecbur işaret parmağımla kullanıyorum, orta parmaklarla kullanınca acıtıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende aynı ama benımkı bıraz alışkanlıktan bazıları 4 parmak kullanıyor orada.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #187 Scorionv9 dedi: Bende aynı ama benımkı bıraz alışkanlıktan bazıları 4 parmak kullanıyor orada. Genişletmek için tıkla... 4 parmak imkansız gibi bir şey ya
Scorionv9 dedi: Bende aynı ama benımkı bıraz alışkanlıktan bazıları 4 parmak kullanıyor orada. Genişletmek için tıkla... 4 parmak imkansız gibi bir şey ya
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #188 Spydea dedi: 4 parmak imkansız gibi bir şey ya Genişletmek için tıkla... Pro oyuncular o şekilde kullanıyordur daha hızlı tepki vermek için. Bence de 2 parmak daha rahat ama. Paket depodan kargoya verilmiş.
Spydea dedi: 4 parmak imkansız gibi bir şey ya Genişletmek için tıkla... Pro oyuncular o şekilde kullanıyordur daha hızlı tepki vermek için. Bence de 2 parmak daha rahat ama. Paket depodan kargoya verilmiş.
C chex9 Femtopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #189 Aynı satıcıda bir 425 TL'ye var bir de 485'e var hangisini almalıyım.
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #190 chex9 dedi: Aynı satıcıda bir 425 TL'ye var bir de 485'e var hangisini almalıyım. Genişletmek için tıkla... Yenı hesaplamı alıyorsunuz.
chex9 dedi: Aynı satıcıda bir 425 TL'ye var bir de 485'e var hangisini almalıyım. Genişletmek için tıkla... Yenı hesaplamı alıyorsunuz.