Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Bunlar PS4 kolu falan mı oluyor ne diye geçiyor kuzenim PC'si için alacaktı oyunların bazılarını hep kol ile oynuyordu uzanarak bunlar ne oluyor tam olaral.

Beyler yılladır bu dandik 50 100 tlye satılan kollardan kullanıyorum. Hatta şuanda da elimde var.
Sizin bu attığınız kol ile benimki arasında fark vardır ancak sizce alsam nasıl bir performans ya da kol kalitesi ile karşılaşırım?
Çoğunlukla klavye fare ile oynarım oyunları ama son zamanlarda elden ring gibi bazı souls oyunları kol ile oynamaya başladım. Bu tür oyunlar içinde önerir misiniz?

Şu an bir hall effect gamepad kullanıyorum. EasyMX T39. Evet analoglar mıknatıs ile çalıştığı için buradan gelen bir drift olma imkanı yok. Ama çubuğu dik tutan yaylar gevşedikçe, tam merkezde duramamaya başlayacak. Deadzone olmadığı için ufak hareketleri rahat yapıyorsunuz ama örneğin bir PS5 gamepadinde de deadzone yok. Bu tarz gamepadleri hall effect dediğimiz analogları deneyimlemek için alabilirsiniz. Uzun vadede çubuklarından önce ya bumperler ya da ön düğmeleri bozulacaklardır çünkü mekanik değiller. PS5 dualsense gibi de üst kalite tuş kauçukları yok. Ama bir Xbox kolundan iyidir. Hemde ucuz.

Analog yumuşaklığı nasıl xbox a kontrolcüye kıyasla, parmak yorar mı? Ben yumuşak analoglu kontrolcü arıyorumda

Jetonlar nasıl kullanılıyor hocam bilgilendirirmisiniz size zahmet.
Hesap kısmına girin oradan jetonları seçin, jetonları kullanın kısmında ürünler diziliyorlar. Ürünlerin dizildiği yerden Nova Lite'ı bulup direkt satın ala tıklayın %12 jeton indirimi uyguluyor.

Jetonu nereden alabilirim hocam.
Hesap/Jetonlar kısmında her gün bir önceki günden fazla şekilde jeton veriyor.

Hocam sadece 4,32tl dusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…