GameSir Nova Lite vs 8BitDo Ultimate 2C

Daha fazla  
Hikaye oyunu oynamak için ve daha rahat etmek için kol alacagım. Nova modeli şu anda 1700 TL, 8BitDo 2000. önerilerinizi bekliyorum.

veya

Bu iki gamepadde fiyatına göre iyidir. Özelliklerinden ötürü direkt olarak X15 öneriyorum bu arada.

X15'te hall efect yok ama.

İkisi arasında kıyaslama yapmak doğru değil bence Ultimate C nin rakibi Nova Lite. 2C çok daha iyi bir kol. X15 çok duydum ama kullanmadım o yüzden bilemiyorum. Ben 2C tarafındayım. X15 de üzeceğini hiç sanmıyorum, görünüş olarak 2C tercih ederim sadeliğinden ötürü.

X15 geçen ay Temu'da 1400 TL civarına gelıyordu. Alamamıstım şu an fiyatlar uctu maleseef.

Ölü bölge sorunu yok değil mi? Sıkıntı cıkmasını ıstemıyorum da.
Hocam çok detaylı bilgim yok, Ağustostan beri kullanıyorum 11-13 arası çıkıyor ama 0 deathzone modu var ona alınca oldukça düşüyor ama ihtiyacım olmadı. Yani 11-13 yüksek dense de ben hissetmedim. Fifa 24 oynadım, forza horizon 4 5 oynadım, hikayeli çoğu oyunu oynadım tlou part 1 bitirdim. Sadece fps aksiyon oyunları oynamıyorum.

X15 şu an kullanıyorum ama L1 ve R1 tuşlarında kronik sıkıntı var basılı tuttuğunuzda aşırı sert basmazsanız temassızlık yapıyor forumlarda farklı kişilerde gördüm haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…