MKA Eness Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 197 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #11 klamontecarlo dedi: X15 şu an kullanıyorum ama L1 ve R1 tuşlarında kronik sıkıntı var basılı tuttuğunuzda aşırı sert basmazsanız temassızlık yapıyor forumlarda farklı kişilerde gördüm haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Bende bu kolu kullanıyorum 2 ay oldu herhalde öyle bı problem yaşamadım.
klamontecarlo dedi: X15 şu an kullanıyorum ama L1 ve R1 tuşlarında kronik sıkıntı var basılı tuttuğunuzda aşırı sert basmazsanız temassızlık yapıyor forumlarda farklı kişilerde gördüm haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Bende bu kolu kullanıyorum 2 ay oldu herhalde öyle bı problem yaşamadım.
K klamontecarlo Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #12 MKA Eness dedi: Bende bu kolu kullanıyorum 2 ay oldu herhalde öyle bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hardware Tester Şu siteden L1 ve R1 tuşlarına çok sert basmadan dener misin merak ettim.
MKA Eness dedi: Bende bu kolu kullanıyorum 2 ay oldu herhalde öyle bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hardware Tester Şu siteden L1 ve R1 tuşlarına çok sert basmadan dener misin merak ettim.
MKA Eness Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 197 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #13 klamontecarlo dedi: Hardware Tester Şu siteden L1 ve R1 tuşlarına çok sert basmadan dener misin merak ettim. Genişletmek için tıkla... Denedim gayet iyi bı sıkıntı yok dostum.
klamontecarlo dedi: Hardware Tester Şu siteden L1 ve R1 tuşlarına çok sert basmadan dener misin merak ettim. Genişletmek için tıkla... Denedim gayet iyi bı sıkıntı yok dostum.