GameSir Super Nova alınır mı?

Bütçe
2500

EL.PATRON

Kilopat
En fazla 2500 TL bütçe ile, aklımda ki ürünler.
GameSir super Nova.
Fantech shooter III.
8BitDo Ultimate 2C.
MSI Force GC30 V2

Sadece masaüstü bilgisayarda kullanacağım, hikaye oyunları, yarış oyunları ve nadiren Fortnite için.
Başka ürün önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe çıkarsa GameSir Cyclone 2'ye bakın derim hocam.

Aralarındaki fark hall effect yerine cyclone 2'de tmr kullanılmasından ve mekanik tuş takımı yerine membran abxy kullanılmasından ibaret, super nova güzel ve fiyat bandında son fiyat artışından sonra özellikle alınabilecek en mantıklı kontrolcü

Bir de supernovada ön tuşları yerinden çıkarıp değiştirebiliyorsunuz, switch oyuncuları veya butonların yerlerini uygulamasan değiştiren kişiler için artı bir özellik, öndeki renkli kısmı da para verip yeni yüz alarak değişebiliyorsunuz gizalada özelleştirme seçenekleri de satılıyor

Teşekkür ederim, 8BitDo ile super Nova arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Teşekkür ederim, 8BitDo ile super Nova arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Ben gamesir markasını uzun süredir kullanıyorum. Elimde cyclone 2 var şu anda ondan önce de nova lite ve g7 vardı. Gamesirün 8bitdo 2cye göre en büyük artısı uygulama desteği olması. Gamesir connect ile kolun her şeyini ayarlayabiliyorsunuz. Bir de gamesirün özellikle son jenerasyon ürünlerinden şikayet eden kişi neredeyse görmedim ben. Ama biraz daha az vereyim şarj standı ve hair trigger modu olmasın derseniz uygulama desteği de önemli değilse 8bitdo da alabilirsiniz. Üzmez o da

Hocam gamesir de xbox bar menüsü açılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…