GameSir super Nova alınır mı?

cugliwq

Centipat
Katılım
28 Haziran 2024
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
bu gamepadi alıcam hediye olarak ama emin olamadım aslında Xbox 9.nesil alacaktım ama pille çalışması ve bağlantı seçeneği sadece Bluetooth olması çok kullanışlı olmadığından vazgeçtim. Aktif olarak Nova Lite 2 kullanıyorum memnunum ama daha kaliteli bir şey almak istiyorum sizce bu gamepad iyi mi veya bu fiyat bandında daha iyi öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyclone 2 alabiliyorsanız alın. Alamıyorsanız Super Nova'da iyi bir kol.
 
Hocam 3000 bile zorluyorken 4000 imkansız gibi maalesef başka marka öneriniz varsa bakabilirim.
O zaman geçiş mantıklı olmaz. Farkı değiştirebilir ön yüz ve tuşlara sahip olması Nova 2 Lite ve Super Nova arasında. Ayrıca charge dock. Battle Axe Pro bakabilirsin, mekanik tuşlar kullanıyor.
 
O zaman geçiş mantıklı olmaz. Farkı değiştirebilir ön yüz ve tuşlara sahip olması Nova 2 Lite ve Super Nova arasında. Battle Axe Pro bakabilirsin, mekanik tuşlar kullanıyor.

Değiştirilebilir kapak olayı çok iyi. Benim gibi zırt pırt ekipman değiştirmeyen birinin işine çok yaramaz ama tüm ekipmanlar değiştikten sonra onlara uygun renkte kapak bulabilme rahatlığı güzel baya.
 
Hocam hediye olarak denmiş ya.
Eyvah, fark etmemisim. 😀 Alinabilir, gayet guzel bir gamepad o halde. Alternatif olarak mekanik tuslar kullanan Battle Axe Pro oneririm.

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı