GameSir T4 Cyclon'e Pro vs GameSir Nova Lite

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki gamepadin farkı nedir ve hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bir ara GameSir'in T4 Pro diye bir ürünü vardı onu almayı düşünüyordum ama ondan sonra bir sürü model çıkarttı GameSir. T4 Cyclon'e Pro'yu ikinci el 1500'e buldum alınır mı?

T4 Cylone Pro daha iyi. Ayrıca 2. eline 1500 TL vermek yerine sıfır olarak 2000 TL'ye almanız daha mantıklı olacaktır. 2. elde kolay kolay gamepad alınması taraftarı değilim tabii 1100-1200 TL olsaydı belki olabilirdi.

Connectgame dışında 2000'e bulmak mümkün değil zaten. Oradan alınır mı?

Düz T4'e göre iyi değil ama Cyclone daha iyi bundan.
Neye göre?

Attığım linkteki ürün 1000 HZ, wireless 250 HZ polling rate'e sahip, arkada m4e kadar tuşları mevcut, hemde fiyat olarak daha ucuz.Cyclonedan eksiği yok fazlası var. İyi kısmı söylerseniz bizde bilgileniriz

Ürünün malzeme kalitesi T4 cyclone kadar iyi değil. Arka tuşları zaten ikisininde var. Ama iş PCB ve analog kalitesine falan gelince Gamesir daha iyi.

Ürünün malzeme kalitesi T4 cyclone kadar iyi değil. Arka tuşları zaten ikisininde var. Ama iş PCB ve analog kalitesine falan gelince Gamesir daha iyi.
Gamesir kullandım, şuan dada bigbigwon kullanıyorum. Malzeme kalitesine birinci elden söylüyorum bigbigwon bi tık daha başarılı. Ergonomi açısından 9. nesile en yakın tutuşa sahip kol bu, zaten özellik olarak bigbigwon daha önde. Cyclone kabloyla 500 hz vaad ediyor, diğeri 1000 hz.

Şimdi de kk3 max siparişi verdim onuda test edeceğim biraz hobiye döndü bu iş, sonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…