GameSir T4 Nova Lite

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba 1380 TL'ye T4 Nova Lite iyi midir? 981 TL'ye Gamepower Force almıştım ona göre iade edip bunu alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 1380 TL'ye T4 Nova Lite iyi midir? 981 TL'ye Gamepower Force almıştım ona göre iade edip bunu alacağım.
Teknoloji ve donanım olarak çok benzer ama ikisinide kullanmış biri olarak gördüğüm artılar şunlar:

Nova Lite'ın artıları ise:
Daha büyük titreşim motoru.
Daha derin L2, R2 tetik.
Daha sert, sağlam plastik kasa.
Daha iyi hissettiren ve iyi kavranan analog stick.
Bi tık daha iyi tuş hissiyatı.

GP Force ise:
RGB ışık.
Çok daha iyi, işlevli yazılım.
Arka makro tuşları.
Çok daha fazla mod.
Daha şık kasa.
Kavrama hissiyatı daha iyi.
Daha ağır ve tok bir kol.
Titreşim motorları daha dengeli orandalar.
Çok çok daha kaliteli R1, L1 tuşları.
8 köşeli DPAD. (Nova Lite'ta 8 köşe ama fiziksel olarak 4.)

Şahsen GP Force'u sattım bugün ve Nova Lite'ta karar kıldım. Çünkü GP Force'un L2, R2 tuşları cidden çok kısa. Ama ikisinden biri varsa diğerini çok aratmaz. Force ile mutluysanız hiç düşünmeyin Nova Lite.

Hocam forceun yazilimi nerden buldunuz ?

GF'nin oyun kontrolcüsü için yazılımı yok bildiğim kadarıyla, yazılım istiyorsanız Gamesir'i tercih edin.

Hocam forceun yazilimi nerden buldunuz ?
Mobilde "keylinker" programı.

GF'nin oyun kontrolcüsü için yazılımı yok bildiğim kadarıyla, yazılım istiyorsanız Gamesir'i tercih edin.
"Keylinker" programını kullanıyor. Gamesir'ün yazılımı da sadece mobilde var ve sadece IOS için gerekli güncellemeyi kurmaya yarıyor, başka hiçbir işlevi yok.

Mobilde "keylinker" programı.

"Keylinker" programını kullanıyor. Gamesir'ün yazılımı da sadece mobilde var ve sadece IOS için gerekli güncellemeyi kurmaya yarıyor, başka hiçbir işlevi yok.
Üzücü, Gamesir Connect desteklidir diye düşünmüştüm SuperNova gibi, özelleştirme adına işe yarayan bir yazılım, desteği olmaması kötü.

Üzücü, Gamesir Connect desteklidir diye düşünmüştüm SuperNova gibi, özelleştirme adına işe yarayan bir yazılım, desteği olmaması kötü.
Malesef hocam. Ekstra programlanabilir butonları bulunmadığından yazılımın zaten çok bir olayı kalmıyor. Kullandığım zaman diliminde mobil uygulaması yetiyordu nova lite'ın. Bence bu fiyat bandında şu an secuzi olarak geçen ve gamepower force/easysmx x15 ile aynı görünümdeki kolu almanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…