K Kere_M_M Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 85 8 Ağustos 2022 #11 choue dedi: Kankam şu an gamepadde durum nasıl PS3 motoruyla nasıl çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an sol analogda hiçbir problem yok ama bu defa da sağ analogda aynısı oldu
choue dedi: Kankam şu an gamepadde durum nasıl PS3 motoruyla nasıl çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an sol analogda hiçbir problem yok ama bu defa da sağ analogda aynısı oldu
V VespochenN Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 180 16 Ağustos 2022 #12 Benim artık iki analog da oynanamaz hâle geldi ne yapacağım bilmiyorum üflemek de çözüm olmuyor.
ErhanErbir Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #13 VespochenN dedi: Benim artık iki analog da oynanamaz hâle geldi ne yapacağım bilmiyorum üflemek de çözüm olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kontak spreyi yada bulamazsan balata spreyi kullan Evet konuyu hortlattım ama yeni konu açmak istemedim, zaten bu cihazı pek kullanan yoktur herhalde Benim t4 pro bazen oynarken kapanıyor. Pilden şüpheleniyorum ama bilgisi olan var mı?
VespochenN dedi: Benim artık iki analog da oynanamaz hâle geldi ne yapacağım bilmiyorum üflemek de çözüm olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kontak spreyi yada bulamazsan balata spreyi kullan Evet konuyu hortlattım ama yeni konu açmak istemedim, zaten bu cihazı pek kullanan yoktur herhalde Benim t4 pro bazen oynarken kapanıyor. Pilden şüpheleniyorum ama bilgisi olan var mı?
B BerkayAltok Megapat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #14 ErhanErbir dedi: Kontak spreyi yada bulamazsan balata spreyi kullan Evet konuyu hortlattım ama yeni konu açmak istemedim, zaten bu cihazı pek kullanan yoktur herhalde Benim t4 pro bazen oynarken kapanıyor. Pilden şüpheleniyorum ama bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Pilden şüpheleniyorsanız ve bilgisayarda oynuyorsanız usb kablo ile bağlayıp kullanmayı deneyin. Eğer kendi kendine kapanmazsa pil kaynaklıdır
ErhanErbir dedi: Kontak spreyi yada bulamazsan balata spreyi kullan Evet konuyu hortlattım ama yeni konu açmak istemedim, zaten bu cihazı pek kullanan yoktur herhalde Benim t4 pro bazen oynarken kapanıyor. Pilden şüpheleniyorum ama bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Pilden şüpheleniyorsanız ve bilgisayarda oynuyorsanız usb kablo ile bağlayıp kullanmayı deneyin. Eğer kendi kendine kapanmazsa pil kaynaklıdır
ErhanErbir Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #15 BerkayAltok dedi: Pilden şüpheleniyorsanız ve bilgisayarda oynuyorsanız usb kablo ile bağlayıp kullanmayı deneyin. Eğer kendi kendine kapanmazsa pil kaynaklıdır Genişletmek için tıkla... Çözdüm... Telefonda oluyordu, akıllı saat gibi diğer cihazların bağlantı üzerinde "Giriş cihazı olarak kullan" izinlerini kapatında düzeldi. Çakışma oluyormuş herhalde...
BerkayAltok dedi: Pilden şüpheleniyorsanız ve bilgisayarda oynuyorsanız usb kablo ile bağlayıp kullanmayı deneyin. Eğer kendi kendine kapanmazsa pil kaynaklıdır Genişletmek için tıkla... Çözdüm... Telefonda oluyordu, akıllı saat gibi diğer cihazların bağlantı üzerinde "Giriş cihazı olarak kullan" izinlerini kapatında düzeldi. Çakışma oluyormuş herhalde...