GameSir T4 Pro vs Xbox 9. nesil kontrolcü

Bütçe
900
Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi forumlar. Bu iki kontrolcü arasındaki fiyat farkına değer mi? Her yönden artılarını ve eksilerini sayarsanız memnun olurum. Xbox alırsam mavi alacağım.

Bilgisayarda kullanılacak. FH4-FH5, ETS 2, Assetto Corsa gibi oyunlar oynayacağım. Xbox alırsam 2 tane şarj edilebilir pil alacağım ek olarak. Bilgisayarımda Bluetooth var.

Microsoft’un servis hizmetinin harika olması 9. nesil Xbox controlleri bir adım öne çıkarıyor.

Vallaha reis karşılaştırman Microsoft'a hakaret resmen ;D he ama ucuz bir şey istiyorsan Logitech F710 var oda güzel.

Vallaha reis karşılaştırman Microsoft'a hakaret resmen ;D he ama ucuz bir şey istiyorsan Logitech F710 var oda güzel.

Onun görüntüsünü hiç beğenmedim. Mağaradan çıkmış gibi Bir aydır araştırmaktan yoruldum. Maalesef bir şey alırken kılı 40 yaranlardanım. Ne alsam şaşırdım.

Onun görüntüsünü hiç beğenmedim. Mağaradan çıkmış gibi bir aydır araştırmaktan yoruldum. Maalesef bir şey alırken kılı 40 yaranlardanım. Ne alsam şaşırdım.

Ben Logitech F310 aldım memunum titreşim yok ama yine de kaliteli hissettiriyor bence bir F710 deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…