Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #11 Rob Halford dedi: İyi ilgileniyorlar hatta bazı durumlarda sıfır ürün ile değişim yaptıkları oluyor. Genişletmek için tıkla... 15 gün sonra alacağım bir aksaklık çıkmazsa. Teşekkürler.
Rob Halford dedi: İyi ilgileniyorlar hatta bazı durumlarda sıfır ürün ile değişim yaptıkları oluyor. Genişletmek için tıkla... 15 gün sonra alacağım bir aksaklık çıkmazsa. Teşekkürler.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 16 Nisan 2023 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: 15 gün sonra alacağım bir aksaklık çıkmazsa. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimal aldınız. Yaklaşık iki yıl oluyor. Deneyimlerinizi anlatabilir misiniz? Ben de Xbox 9. nesil kolu almayı düşünüyorum ve fiyatlar 2K'yı buldu...
Hamza Ensar Sağlam dedi: 15 gün sonra alacağım bir aksaklık çıkmazsa. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimal aldınız. Yaklaşık iki yıl oluyor. Deneyimlerinizi anlatabilir misiniz? Ben de Xbox 9. nesil kolu almayı düşünüyorum ve fiyatlar 2K'yı buldu...