Gametech 750W 80Plus Gold modüler PSU alınır mı?

Furkan Kalyoncu

Kilopat
Daha fazla  
6750XT ekran kartına geçtim. Şu anda +80 bronz sertifikalı CoolerMaster 500W güç kaynağı kullanıyorum (2016 Eylül'de Sinerji'den almıştım). Herhangi bir sorun yaşamadım, şu zamana kadar da fakat her yükseltme yaptığım ve devamında da yapacağım için şimdiden fiyatlar pahalanmadan bir güç kaynağı arayışına girdim. Güç kaynağı rehberindeki yönlendirmede pek güvenilir bulmasam da kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz? Veya emsal fiyatta hangi ürünleri tavsiye edersiniz? İlla modüler olacak diye bir kuralım yok. Modülerin ne olduğunu da 10 dakika önce öğrendim zaten :D

https://www.trendyol.com/gametech/gtp-750-750w-80-plus-gold-moduler-pro-serisi-power-supply-pc-guc-k ürün linki bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Link bozuk ve büyük ihtimal o pek iyi bir model değil bütçen ne kadar acaba?
GAMETECH Gtp-750 750w 80 Plus Gold Modüler Pro Serisi Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle tekrar atayım. 1300tl civarı birde DeepCool 750W PF750 80+ Güç Kaynağı bu ürün var aklımda. ayrıca 2.el asus tuf 750w +80brnz 5.5 sene garantili bir psu buldum 1400tl dedi ama onuda kartla alamam 2.el olduğu için

600 wattlık işinizi görür ise bunu öneririm. 8 Adet var 4 tanesi 2 senedir sorun vermedi diger 4 ü de 6 aydır kullanıyorum. İşinizi görmezse daha yüksek wattlısını alabilirsiniz.

hocam bende 500w kullanıyorum sorun yaşamadım ama minimum 750w almak istiyorum.

GAMETECH Gtp-750 750w 80 Plus Gold Modüler Pro Serisi Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle tekrar atayım. 1300TL civarı bir de DeepCool 750W PF750 80+ Güç Kaynağı bu ürün var aklımda. Ayrıca 2.el ASUS TUF 750W +80brnz 5.5 sene garantili bir PSU buldum 1400TL dedi ama onu da kartla alamam 2.el olduğu için

Hocam bende 500W kullanıyorum sorun yaşamadım ama minimum 750W almak istiyorum.

Biraz daha verebilirsen bu iyi:

arkadaşlar bende kullanıyorum bu pcu dan ama ikinci el aldığım için moduler kabloları yok üstünde m2 ssd var ben dışardan ssd bağlayacağım sata kablosu bulamıyorum internetteki kablolar uyumlu değil hiç bi yerde yok gametech ana firma ile görüştüm içinde yedek gönderdiğimiz için yedek parça göndermiyoruz dediler aldığım arkadaşı aradım oda başkasından bu şekilde almış onada ulaşamıyorum bana bir yardım edin ortada kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı