5 5AhmetCK4 Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar kasa almayı düşünüyorum. Bu model hoşuma gitti. Kullanan varsa eksi yönleri falan var mı? Önerir misiniz?
Arkadaşlar kasa almayı düşünüyorum. Bu model hoşuma gitti. Kullanan varsa eksi yönleri falan var mı? Önerir misiniz?
S Selman Bin Abdülaziz Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1.084 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SELMAN BİN ABDÜLAZİZ 6 Nisan 2023 #2 Hocam bir arkadaşta gördüm dikkatimi çok çektiği için biraz soru sordum. Kendisi gayet beğeniyor. Malzeme kalitesini de iyi olarak görüyor.
Hocam bir arkadaşta gördüm dikkatimi çok çektiği için biraz soru sordum. Kendisi gayet beğeniyor. Malzeme kalitesini de iyi olarak görüyor.
5 5AhmetCK4 Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2023 #3 Selman Bin Abdülaziz dedi: Hocam bir arkadaşta gördüm dikkatimi çok çektiği için biraz soru sordum. Kendisi gayet beğeniyor. Malzeme kalitesini de iyi olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızdan fotoğraf isteme şansınız var mı? Görmek isterim.
Selman Bin Abdülaziz dedi: Hocam bir arkadaşta gördüm dikkatimi çok çektiği için biraz soru sordum. Kendisi gayet beğeniyor. Malzeme kalitesini de iyi olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızdan fotoğraf isteme şansınız var mı? Görmek isterim.
S Selman Bin Abdülaziz Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1.084 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SELMAN BİN ABDÜLAZİZ 14 Nisan 2023 #4 5AhmetCK4 dedi: Hocam arkadaşınızdan fotoğraf isteme şansınız var mı? Görmek isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan müsait değil. İstersiniz inceleme videosuna bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5AhmetCK4 dedi: Hocam arkadaşınızdan fotoğraf isteme şansınız var mı? Görmek isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan müsait değil. İstersiniz inceleme videosuna bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 5AhmetCK4 Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2023 #5 Selman Bin Abdülaziz dedi: Hocam şuan müsait değil. İstersiniz inceleme videosuna bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğim kasa bu değil ki ?
Selman Bin Abdülaziz dedi: Hocam şuan müsait değil. İstersiniz inceleme videosuna bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğim kasa bu değil ki ?
S Selman Bin Abdülaziz Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1.084 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SELMAN BİN ABDÜLAZİZ 14 Nisan 2023 #6 5AhmetCK4 dedi: Hocam bahsettiğim kasa bu değil ki ? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam kusura bakmayın yanlış video gitmiş hiç dikkat da etmedim nasıl olduysa. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu olacaktı.
5AhmetCK4 dedi: Hocam bahsettiğim kasa bu değil ki ? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam kusura bakmayın yanlış video gitmiş hiç dikkat da etmedim nasıl olduysa. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu olacaktı.
5 5AhmetCK4 Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2023 #7 Selman Bin Abdülaziz dedi: Pardon hocam kusura bakmayın yanlış video gitmiş hiç dikkat da etmedim nasıl olduysa. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu olacaktı. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam, büyük ihtimal bu kasadan alırım. Ama gecikecek bayağı inşallah fiyatı çok artmaz.
Selman Bin Abdülaziz dedi: Pardon hocam kusura bakmayın yanlış video gitmiş hiç dikkat da etmedim nasıl olduysa. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu olacaktı. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam, büyük ihtimal bu kasadan alırım. Ama gecikecek bayağı inşallah fiyatı çok artmaz.
S Selman Bin Abdülaziz Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1.084 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SELMAN BİN ABDÜLAZİZ 17 Nisan 2023 #8 5AhmetCK4 dedi: Sağ olasın hocam, büyük ihtimal bu kasadan alırım. Ama gecikecek bayağı inşallah fiyatı çok artmaz. Genişletmek için tıkla... İnşallah Hocam. Tekrar kusura bakmayın, yanlış video için.
5AhmetCK4 dedi: Sağ olasın hocam, büyük ihtimal bu kasadan alırım. Ama gecikecek bayağı inşallah fiyatı çok artmaz. Genişletmek için tıkla... İnşallah Hocam. Tekrar kusura bakmayın, yanlış video için.
A alihanparlak Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #9 Merhaba dostum kasayı aldıysan tavsiye ediyor musun nasıl acaba?