İyi geceler herkese, Gametech Ares RGB 6x120mm kasam var ama ön tarafı cam ve kenarları mıknatıslı gibi. Bu kısmı çıkarabilmem mümkün mü acaba veya nasıl çıkarabilirim?
İyi geceler herkese, Gametech ares RGB 6x120mm kasam var ama ön tarafı cam ve kenarları mıknatıslı gibi. Bu kısmı çıkarabilmem mümkün mü acaba veya nasıl çıkarabilirim?
Bende güç kaynağının yukarı kısmına ekran kartının yanına dikey bir şekilde yerleştirdim muhtemelen alta yerleştirmek için kızak gerekiyor internette de bir türlü çözüm bulamadım.
Bende güç kaynağının yukarı kısmına ekran kartının yanına dikey bir şekilde yerleştirdim muhtemelen alta yerleştirmek için kızak gerekiyor internette de bir türlü çözüm bulamadım.
Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın hard disk yerini söyleyen alperen kaya isimli kişinin olduğu konuyu söyler misiniz ben hard disk yerini hâla bulamadım bir de ona sorıyım şimdiden teşekkürler.