Gametech ARGB sleeved kablo RTX 4070 ile uyumlu mu?

Mehmetkeremkamis

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 7 7800x3D
Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
Ram : Kingston Fury Beast EXPO 32 GB (2x16) 5600 MHz CL36
Ekran kartı : Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G
Psu : Corsair RM850E CP-9020249-EU 80 Plus Gold Tam Modüler 850 W

Arkadaşlar sizce alınır mı? İnternette incelemesini göremedim kaliteliye benziyor.
Kendilerine sitelerindeki numaradan ulaştım. Bir de bunun 24 pinlik olanı var anakart için; ikisine 50 dolar dedi ama çevremdeki bilgisayarcıda sıfır setini 1600'e buldum. Sizce alınır mı? Veya bu fiyata başka öneriniz varsa alabilirim.

Bu arada ekran kartım: Gigabyte Windforce 4070. Uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerreksiz, ben kablo cover aldim, sana da oneririm. AliExpress'e yaz RGB kablo diye, en cok satilanlarda. 10 gunde filan geldi, 1K verdim. Mevcut PSU kablosunun ustune geciriyorsun.

Uyması gerek. 2 tane 8 pin çıkışı var demişler. Sendeki modeldede 1 tane 8 pin olmasi lazım.

Bu arada 3 fanlı olan model mi 2 fanlı mı?

Son düzenleme:
Bu arada ürünü aldım ben beğendim arkadaşlar kendi yerleri PERPA daymış fiyatına 50 dolar dedi 24 pin + 8 pin üstelik kargo yapmıyoruz dediler ama ben çevremdeki bir bilgisayarcıda sıfırını 1500 e aldım gayet kafi almak isteyenlere öneririm

1 tane 8 pin girişi var değil mi? Eğer öyleyse uyumlu olması gerek. Fakat 1 tane kablo boşta kalır o şekilde. Çirkin görüntü oluşur. Tekli 8 pinlere bakın.
8+8 pin liydi fakat pinler birbirinden ayrılıyordu 8 pini ayırdım öyle taktım

Hayırlı olsun hocam. Guzel olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…