A Anıl akkoyun Centipat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Klavyemin W tuşu basılmıyor. Boşuna söylemeyin çakmak gazını denedim ama olmadı. Sizin öneriniz nedir?
Klavyemin W tuşu basılmıyor. Boşuna söylemeyin çakmak gazını denedim ama olmadı. Sizin öneriniz nedir?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 Anıl akkoyun dedi: Klavyemin W tuşu basılmıyor. Boşuna söylemeyin çakmak gazını denedim ama olmadı. Sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Normal denebilir. 775 TL'ye almadınız, değil mi?
Anıl akkoyun dedi: Klavyemin W tuşu basılmıyor. Boşuna söylemeyin çakmak gazını denedim ama olmadı. Sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Normal denebilir. 775 TL'ye almadınız, değil mi?
A Anıl akkoyun Centipat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 600'e mi ne aldım ama farklı klavyelerde de oluyormuş onlara baktım switche çakmak gazı sıkıyolar fakat bende olmadı.
600'e mi ne aldım ama farklı klavyelerde de oluyormuş onlara baktım switche çakmak gazı sıkıyolar fakat bende olmadı.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #4 Anıl akkoyun dedi: 600'e mi ne aldım ama farklı klavyelerde de oluyormuş onlara baktım switche çakmak gazı sıkıyolar fakat bende olmadı. Genişletmek için tıkla... Farklı klavyelerde olmaz. Tabii sorunlu olmayanlarda. Gametech gibi bir firmanın ürününü almamalıydınız.
Anıl akkoyun dedi: 600'e mi ne aldım ama farklı klavyelerde de oluyormuş onlara baktım switche çakmak gazı sıkıyolar fakat bende olmadı. Genişletmek için tıkla... Farklı klavyelerde olmaz. Tabii sorunlu olmayanlarda. Gametech gibi bir firmanın ürününü almamalıydınız.