Gametech Colder vs. MSI H510M Pro-E uyumlu mu?

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
Evet hocam. Kasa ile anakartın uyumlu.

Peki anakartla soğutucu fan uyumlu mu?
Anakartı değiştirdim.
Kasayla da uymlu olması iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada sıvı soğutma desteği var gözüküyor. Anakarta da takabilirsiniz fakat anakart giriş seviyesi olduğu için PUMP FAN girişi olmuyor. Yine de pompayı CPU FAN girişine takıp pompa fanlarını da kasa fanları ile çoklayıcı yardımıyla kullanabilirsiniz. Bence sıvı soğutma şart değil. Kule tipi soğutucu da yeterli olacaktır. Elbette bunu K serisi bir işlemci kullanmadığınızı düşünerek yazdım.

CPU fan girişine takmak sıkıntı çıkarmaz değil mi?

CPU fan girişine takmak sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Hayır hocam. Burada da çalışır. Sıvı soğutma için pompanın tam devirde dönmesi önemlidir. BIOS üzerinden de tam devir yapabilirsiniz.

Kule tipi soğutucu ve 2 egzoz fanı almak yerine sıvı soğutma almayı düşünmüştüm.

İşlemciniz nedir? Zaten egzoz fanı tek. Öndeki fanlarla beraber yeterli olur. Bence sıvı soğutma için masrafa gerek yok.

İşlemciniz nedir? Zaten egzoz fanı tek. Öndeki fanlarla beraber yeterli olur. Bence sıvı soğutma için masrafa gerek yok.

Tamamdır hocam. Dediğim gibi sıvı soğutma masrafına gerek yok. Kule tipi soğutucu zaten yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…