Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 8 Mart 2021 #1 GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/snowman-m200-combo-intel-amd-9cm-led-cpu-fan-p-HBV00000PB213?magaza=RSA-Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.56.9 Arkadaşlar hangisi daha iyi soğutmaya sahip? Ve de anakartım mATX, RAM slotlarını bloke eder mi? Bir de içlerinden nasıl bir termal macun çıkıyor? Başka öneriniz varsa bütçe en fazla 100.
GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/snowman-m200-combo-intel-amd-9cm-led-cpu-fan-p-HBV00000PB213?magaza=RSA-Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.56.9 Arkadaşlar hangisi daha iyi soğutmaya sahip? Ve de anakartım mATX, RAM slotlarını bloke eder mi? Bir de içlerinden nasıl bir termal macun çıkıyor? Başka öneriniz varsa bütçe en fazla 100.
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 8 Mart 2021 #2 M.200 der geçerim.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #3 Her ikiside çok güzeldir. Görüntüsünü sevdiğinizi alın. Şahsen M.200 alırdım.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Mart 2021 #4 Gametech alın geçin. Snowman Combo yazdığına bakmayın. Yorumlarına bakarsanız hep tek fanlı geldiğini görürsünüz.
Gametech alın geçin. Snowman Combo yazdığına bakmayın. Yorumlarına bakarsanız hep tek fanlı geldiğini görürsünüz.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 8 Mart 2021 #5 TÇB dedi: Gametech alın geçin. Snowman Combo yazdığına bakmayın. Yorumlarına bakarsanız hep tek fanlı geldiğini görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Gametech daha iyi mi soğutuyor? Bir de mATX anakartta RAM slotlarını bloke eder mi? Yehetto dedi: Her ikiside çok güzeldir. Görüntüsünü sevdiğinizi alın. Şahsen M.200 alırdım. Genişletmek için tıkla...
TÇB dedi: Gametech alın geçin. Snowman Combo yazdığına bakmayın. Yorumlarına bakarsanız hep tek fanlı geldiğini görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Gametech daha iyi mi soğutuyor? Bir de mATX anakartta RAM slotlarını bloke eder mi? Yehetto dedi: Her ikiside çok güzeldir. Görüntüsünü sevdiğinizi alın. Şahsen M.200 alırdım. Genişletmek için tıkla...
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #6 Jukac dedi: Gametech daha iyi mi soğutuyor? Bir de mATX anakartta RAM slotlarını bloke eder mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak HD2.0 daha iyi evet. Anakartınızı kasanızı ve RAM'lerinizi belirtin.
Jukac dedi: Gametech daha iyi mi soğutuyor? Bir de mATX anakartta RAM slotlarını bloke eder mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak HD2.0 daha iyi evet. Anakartınızı kasanızı ve RAM'lerinizi belirtin.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Mart 2021 #7 RAM'lerin fazla büyük değilse sığacağını düşünüyorum. Gametech daha iyi soğutuyor.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 8 Mart 2021 #8 Yehetto dedi: Soğutma olarak HD2.0 daha iyi evet. Anakartınızı kasanızı ve RAM'lerinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... TÇB dedi: RAM'lerin fazla büyük değilse sığacağını düşünüyorum. Gametech daha iyi soğutuyor. Genişletmek için tıkla... Asrock A320M HDVR4 mATX Kingston HyperX Fury RGB 2x8 GB Dark Spirit
Yehetto dedi: Soğutma olarak HD2.0 daha iyi evet. Anakartınızı kasanızı ve RAM'lerinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... TÇB dedi: RAM'lerin fazla büyük değilse sığacağını düşünüyorum. Gametech daha iyi soğutuyor. Genişletmek için tıkla... Asrock A320M HDVR4 mATX Kingston HyperX Fury RGB 2x8 GB Dark Spirit
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Mart 2021 #9 PSU üste olmasaymış iyiymiş. Kesin konuşamam fakat alın derim. Eğer olmazsa en kötü iade edersiniz.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #10 Jukac dedi: Asrock A320M HDVR4 mATX Kingston HyperX Fury RGB 2x8 GB Dark Spirit Genişletmek için tıkla... Sığmama ihtimali var ancak çok yüksek ihtimalle sığar. Alın bence.
Jukac dedi: Asrock A320M HDVR4 mATX Kingston HyperX Fury RGB 2x8 GB Dark Spirit Genişletmek için tıkla... Sığmama ihtimali var ancak çok yüksek ihtimalle sığar. Alın bence.