Gametech Freezer HD 2.4 incelemesi

Randower

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
Profil Kapağı
1524136703
Yeni aldığım kule tipi soğutmanın değerlerini test ettim ve almak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. İşlemcim i5 10400F biraz fazla ısınıyordu. GTA V oynarken 70 80 derece arası, Valorant oynarken ise 80 85 arası gidiyordu. Tabi ben de soğutucuyu sipariş edip oyun oynamayı bıraktım. Taktıktan sonra değişimler şu şekilde oldu;
(Termal macunum: Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da )

Intel stok fanGametech Freezer
GTA V70-8040-50
Valorant80-9045-55
Boşta5030-35
%100 yükte9560-80

Son düzenleme:
%100 yükteki değeri dışında güzel değerler.
%100 yükte çok uzun süre tuttum ve aldığım maksimum ısıyı yazdım. Normalde ilk 10 20 dakika arasında 80 görmemişti.

Valorant'ta 35 derece düşmüş o ne öyle . Soğutucu gayet iyi ama kullandığınız termal macun iyi değil onu söyleyeyim. İyi bir termal macun alırsanız sıcaklıklar daha da düşecektir.

Valorant'ta 35 derece düşmüş o ne öyle . Soğutucu gayet iyi ama kullandığınız termal macun iyi değil onu söyleyeyim. İyi bir termal macun alırsanız sıcaklıklar daha da düşecektir.
Anlamadım valorantta daha lobideyken 85 oluyordu Şimdi düzeldi.
Öneriniz nedir termal macun için ?

AliExpress'den kupon kardeşliği ile alırsanız 2 adet 4 gram ZF-12 10 TL civarına geliyor. Vergilerle birlikte toplamda 30 TL ediyor. Bu macun Arctic MX-4'den bile daha iyi.

Arctic MX-4 ile karşılaştırma videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'den alabilirseniz Teknobiyotik'ten MX-4 tavsiye ederim ama hem stoğu tükenmiş hem de fiyatı artmış bayağı. Diğer satıcılardan almanızı tavsiye etmem. Sahte ürün satabiliyorlar.

bende aldım ve 100 derece oluyordu fortnıte veya lol gibi oyunlarda suan 60 derecenın ustune gecmıyor kesinlikle tavsiye ederim

bende aldım ve 100 derece oluyordu fortnıte veya lol gibi oyunlarda suan 60 derecenın ustune gecmıyor kesinlikle tavsiye ederim
Fanlar sessiz mi?
Fanlar sessiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…