Gametech Galaxy sıvı soğutma nasıl takılır?

SwDip

Hectopat
Daha fazla  
Gametech Galaxy modelini düşünüyorum ama üste sıvı soğutma nasıl takabilirim? ya da egzoz fan yerine 120mm olsa nasıl olur? Fikrinizi belirtir misiniz?

Tam olarak model nedir ve link atabilir misiniz? Adı pek kaliteli bir soğutmaya benzemiyor. Ayrıca bütçe?

Ama n5 Mf önerirseniz o modeli pek sevmedim fan olarak aynı renk yanmasını ve Bütçe 600 e kadar uzanabilir. Tavsiyem bulabilirseniz kontrolcülü fan ve mesh kasa olması
Bu arada galiba yanlış anlamışsınız. Sıvı soğutma markası gametech deyil ben gametech galaxy kasasının üst fan çıkışına sıvı soğutma takılabilir mi diye sormuştum.

Ama n5 Mf önerirseniz o modeli pek sevmedim fan olarak aynı renk yanmasını ve Bütçe 600 e kadar uzanabilir. Tavsiyem bulabilirseniz kontrolcülü fan ve mesh kasa olması
Ben işlemci soğutucu sandım :D. 12TL daha arttırın bunu alın derim. Fiyatına göre oldukça iyi özellikleri var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı