Yok beeee... Powerboost çok kaliteli bir üretici. Dünya çapında, pardon hatta globalde(Hani bir de öyle kelimeler kullanıyorlar ya(7.1 Surround )) satışları var.
Konu boşa uzamış gibi alıp almamanız size kalmış. Bilgisayarınızda kapanma veya donanımsal bir arıza olursa hadi bunlar olmazsa bile sistemde takılmalar donmalar olursa biz karışmayız. Almayın diyorsak bunu keyiften demiyoruz yine de alıp almamanız size kalmış. Bu arada Xiaomi markasına bilirkişilerden dandik diyeni görmedim de duymadım da bu forumda.
Ne hikmetse kullananlardan olumsuz yorum görmedim elektronik şans işi bana göre kullanmadan yorum yapmak saçma geliyor zamanında Xiaomi markasınada dandik dediler aldı yürüdü onun için kullanıp yorum yapmak daha iyi olur iyi günler
İnsanları da yanlış yönlendirmeyin. Bazı teknoloji kanalları gibi GP, GT gibi PSU'ları sisteme koyarsanız daha sonra o PSU'yu alan gelir sistemim bozuldu parçaların yandı diye ağlar. Siz Gametech'e nasıl garanti verebiliyorsunuz? Kullanıcı onu aldığı zaman garantiyi de siz verirsiniz o zaman.