OraletOsman Megapat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 81 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #11 passat dedi: O PSU'yu kullanırsanız kasa cidden böyle olabilir. Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı 550W 80+ Güç Kaynağı www.qp.com.tr FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu iki arkadaşa bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kararımı Cooler Master MWE'ye yönelttim ve size de teşekkürlerimi ilettim.
passat dedi: O PSU'yu kullanırsanız kasa cidden böyle olabilir. Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı 550W 80+ Güç Kaynağı www.qp.com.tr FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu iki arkadaşa bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kararımı Cooler Master MWE'ye yönelttim ve size de teşekkürlerimi ilettim.
Hyxog Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #12 Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi bir şey olur herhalde bilgisayar kasan. Genişletmek için tıkla... 1 seneden fazladır bu PSU'ı kullanıyorum en az 20 defa elektrik kesintisi vs anlık sıkıntılar yaşamışımdır ama bir PSU ile alakalı sıkıntı yaşamadım kıyaslama karşılaştırma yapmıyorum sadece kendi deneyimlerimi söylüyorum.
Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi bir şey olur herhalde bilgisayar kasan. Genişletmek için tıkla... 1 seneden fazladır bu PSU'ı kullanıyorum en az 20 defa elektrik kesintisi vs anlık sıkıntılar yaşamışımdır ama bir PSU ile alakalı sıkıntı yaşamadım kıyaslama karşılaştırma yapmıyorum sadece kendi deneyimlerimi söylüyorum.