Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 18 Mart 2020 #1 Merhabalar. N11'de bu modeli buldum ve yorumların hepsi olumlu gözüküyor fakat merdiven altı bir ürüne benziyor sizce bu alınır mı? Teşekkürler.
Merhabalar. N11'de bu modeli buldum ve yorumların hepsi olumlu gözüküyor fakat merdiven altı bir ürüne benziyor sizce bu alınır mı? Teşekkürler.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 18 Mart 2020 #2 Alınmaz.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 18 Mart 2020 #3 Alınmaz. Korumaları tam mı değil mi belli değil.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 18 Mart 2020 #4 Curesto dedi: Merhabalar. N11'de bu modeli buldum ve yorumların hepsi olumlu gözüküyor fakat merdiven altı bir ürüne benziyor sizce bu alınır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Yorum atanlar henüz farkında değildir ve sahtedir.
Curesto dedi: Merhabalar. N11'de bu modeli buldum ve yorumların hepsi olumlu gözüküyor fakat merdiven altı bir ürüne benziyor sizce bu alınır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Yorum atanlar henüz farkında değildir ve sahtedir.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 18 Mart 2020 #5 CillianMurphy dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Peki, FSP Hydro 600W modelini önerir misiniz?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.715 Makaleler 5 Çözümler 38 18 Mart 2020 #6 Curesto dedi: Peki, FSP Hydro 600W modelini önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... FSP kalite markadır alınır.
Curesto dedi: Peki, FSP Hydro 600W modelini önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... FSP kalite markadır alınır.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 18 Mart 2020 #7 Curesto dedi: Peki, FSP Hydro 600W modelini önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hydro serisi hakkında bilgim yok. FSP'de iyi markadır. Bütçeniz yeterli ise, Corsair, Cool Master gibi markalara yönelmeni öneririm.
Curesto dedi: Peki, FSP Hydro 600W modelini önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hydro serisi hakkında bilgim yok. FSP'de iyi markadır. Bütçeniz yeterli ise, Corsair, Cool Master gibi markalara yönelmeni öneririm.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 18 Mart 2020 #8 Curesto dedi: Merhabalar. N11'de bu modeli buldum ve yorumların hepsi olumlu gözüküyor fakat merdiven altı bir ürüne benziyor sizce bu alınır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Frisby, Rampage, Gamepower, gametech gibi markalardan uzak durun bunların amacı plasiktik patlayıcı yapımı. Sistem toplarken kullanılamaz yani.
Curesto dedi: Merhabalar. N11'de bu modeli buldum ve yorumların hepsi olumlu gözüküyor fakat merdiven altı bir ürüne benziyor sizce bu alınır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Frisby, Rampage, Gamepower, gametech gibi markalardan uzak durun bunların amacı plasiktik patlayıcı yapımı. Sistem toplarken kullanılamaz yani.