Doğrusu bu fiyata bu kadar özellikte bir PSU olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden bir konu açmak istedim. F/P PSU olarak sizce değerlendirilir mi? Bu fiyata hem 80+gold, hem modüler, hem de 700W PSU. Görüşlerinizi bekliyorum.
Uyduruk parçalar içeren PSU almayın, aldırmayın. PSU, bilgisayardaki en önemli parçadır. Bütün sisteminiz PSU parçasına emanettir. Everest, Gamepower, Powerboost gibi dandik marka tercih etmeyin. Sizin dediğiniz marka da güzel değil maalesef.
Uyduruk parçalar içeren PSU almayın, aldırmayın. PSU, bilgisayardaki en önemli parçadır. Bütün sisteminiz PSU parçasına emanettir. Everest, Gamepower, Power Boost gibi dandik marka tercih etmeyin. Sizin dediğiniz marka da güzel değil maalesef.
Şu PSU'ları artık lütfen 80+ sertifikasından yargılamayın 80+ hiçbir şekilde PSU kalitesini belirlemez içyapı her şeyi belirler. Bu bütçede XPG pylon 650W öneririm.