A AesgAziz Kilopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 338 Çözümler 2 31 Temmuz 2021 #1 Stok soğutucuyla kullanıyordum normalde. Soğutucunun yanında 755 soket bir parça geldi, anakartımla uyumlu değil. Stok soğutucunun soketine oturtmaya çalışınca bağlantı soketleri aşağıda kalıyor. Bunu nasıl oturtabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
Stok soğutucuyla kullanıyordum normalde. Soğutucunun yanında 755 soket bir parça geldi, anakartımla uyumlu değil. Stok soğutucunun soketine oturtmaya çalışınca bağlantı soketleri aşağıda kalıyor. Bunu nasıl oturtabilirim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 31 Temmuz 2021 #2 AM 3 uyum kiti gönderilmemiş mi? Eğer gönderilmemişse satıcıyla iletişime geçin, göndersinler.
A AesgAziz Kilopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 338 Çözümler 2 31 Temmuz 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Am 3 uyum kiti gönderilmemiş mi? Eğer gönderilmemişse satıcıyla iletişime geçin, göndersinler. Genişletmek için tıkla... Anakartın soketini gevşetip taktım.
ItsAllGoodman dedi: Am 3 uyum kiti gönderilmemiş mi? Eğer gönderilmemişse satıcıyla iletişime geçin, göndersinler. Genişletmek için tıkla... Anakartın soketini gevşetip taktım.