P ProGamer58009 Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 64 25 Ekim 2020 #1 Beyler bu kasayı aldım, nasıl sizce, iade edeyim mi? Dosya Ekleri Screenshot_20201025-211512_Chrome.jpg 54 KB · Görüntüleme: 61
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 25 Ekim 2020 #2 mertr06 dedi: Bütçeni biraz daha arttır ve Corsair Thermaltake Cooler Master gibi kasalar al sistemini öyle bilinmedik markalara teslim etme. Genişletmek için tıkla...
mertr06 dedi: Bütçeni biraz daha arttır ve Corsair Thermaltake Cooler Master gibi kasalar al sistemini öyle bilinmedik markalara teslim etme. Genişletmek için tıkla...
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 25 Ekim 2020 #3 Kasa çok kaliteli bir kasa değil. Üstelik mesh de değil. Hava akışı kötü, iade edip mesh bir kasa almanızı öneririm.
Kasa çok kaliteli bir kasa değil. Üstelik mesh de değil. Hava akışı kötü, iade edip mesh bir kasa almanızı öneririm.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.913 Makaleler 21 Çözümler 30 25 Ekim 2020 #4 DarkFlash Pollux alabilirsiniz.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Ekim 2020 #5 İade edin, bütçenizi biraz daha arttırıp bu kasalara yönelin. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Aerocool Prime ARGB v4 Adreslenebilir RGB Fan Led Şerit Mesh Ön Panel USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (+2 adet kaliteli bir fan alıp ön kısma takabilirsiniz)
İade edin, bütçenizi biraz daha arttırıp bu kasalara yönelin. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Aerocool Prime ARGB v4 Adreslenebilir RGB Fan Led Şerit Mesh Ön Panel USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (+2 adet kaliteli bir fan alıp ön kısma takabilirsiniz)
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #6 İade edin, yerine bütçe yükseltebiliyorsanız Zalman N5 MF ya da S4 Plus alın. Yükseltemiyorsanız Dark Flash Pollux ya da Zalman S2 alabilirsiniz.
İade edin, yerine bütçe yükseltebiliyorsanız Zalman N5 MF ya da S4 Plus alın. Yükseltemiyorsanız Dark Flash Pollux ya da Zalman S2 alabilirsiniz.
P ProGamer58009 Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 64 25 Ekim 2020 #7 Trendyol'dan bugün sipariş verdim ama bir türlü iade edemedim yardımcı olur musunuz. Rambo Okan Güler dedi: İade edin, yerine bütçe yükseltebiliyorsanız Zalman N5 mf ya da S4 Plus alın. Yükseltemiyorsanız Dark flash pollux ya da Zalman S2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan bugün sipariş verdim ama bir türlü iade edemedim yardımcı olur musunuz.
Trendyol'dan bugün sipariş verdim ama bir türlü iade edemedim yardımcı olur musunuz. Rambo Okan Güler dedi: İade edin, yerine bütçe yükseltebiliyorsanız Zalman N5 mf ya da S4 Plus alın. Yükseltemiyorsanız Dark flash pollux ya da Zalman S2 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan bugün sipariş verdim ama bir türlü iade edemedim yardımcı olur musunuz.
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 25 Ekim 2020 #8 ProGamer58009 dedi: Trendyol'dan bugün sipariş verdim ama bir türlü iade edemedim yardımcı olur musunuz. Genişletmek için tıkla... Geldikten sonra iade edebilirsin. Bir dahakine almadan önce konu açarsın.
ProGamer58009 dedi: Trendyol'dan bugün sipariş verdim ama bir türlü iade edemedim yardımcı olur musunuz. Genişletmek için tıkla... Geldikten sonra iade edebilirsin. Bir dahakine almadan önce konu açarsın.
P ProGamer58009 Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 64 25 Ekim 2020 #9 fidelcastro dedi: Geldikten sonra iade edebilirsin. Bir dahakine almadan önce konu açarsın. Genişletmek için tıkla... Aynen teşekkür ederim.
fidelcastro dedi: Geldikten sonra iade edebilirsin. Bir dahakine almadan önce konu açarsın. Genişletmek için tıkla... Aynen teşekkür ederim.