İ İkizler Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Dostlar kasa alacağım, şu ikisini buldum. Hangisi iyidir? Legend mesh vs Velar mesh. Not: Kasa önermeyin ve ikisi de Gametech ürün. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
Dostlar kasa alacağım, şu ikisini buldum. Hangisi iyidir? Legend mesh vs Velar mesh. Not: Kasa önermeyin ve ikisi de Gametech ürün.
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 10 Nisan 2021 #2 Malzeme kaliteleri kötü diye biliyorum bu markanın. Neden başka kasa önermemizi istemiyorsunuz?
xademus Centipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 123 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 İnternet üzerinde aratıp baktığımda ikisi de aynı kasa. Acaba alacağınız yerde fan seçeneği olarak ne gözüküyor? RGB mi yoksa Rainbow mu? Tip olarak ikisi de aynı model gibi duruyor çünkü.
İnternet üzerinde aratıp baktığımda ikisi de aynı kasa. Acaba alacağınız yerde fan seçeneği olarak ne gözüküyor? RGB mi yoksa Rainbow mu? Tip olarak ikisi de aynı model gibi duruyor çünkü.
İ İkizler Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 nic0las dedi: Malzeme kaliteleri kötü diye biliyorum bu markanın. Neden başka kasa önermemizi istemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü önerecrğiniz kasaları ezberledim.
nic0las dedi: Malzeme kaliteleri kötü diye biliyorum bu markanın. Neden başka kasa önermemizi istemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü önerecrğiniz kasaları ezberledim.