TechnoAlper
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ7 6700 rx580 16 gb ram
Merhaba başlıkta bahsettiğim gibi bir sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayar toplayacağım ve kasa alamak istiyorum ama satıcı bana fanlar ARGB diyor resimler ve yorumlar ARGB. Fanlar bildiğim kadarıyla 6 pin ile bağlanıyor kontrolcüye.
ty.gl
ty.gl
7 fanlı ve 10 fanlı modeli. Bir de şu fanlar ARGB ve onlar da 6 pinlermiş. Acaba o danları bu kontrolcüye taksam çalışır mı?
ty.gl
GAMETECH Prime V2 Kumandalı ARGB 7x120mm Fanlı Özel Tak Çıkar Vidasız Kapaklar Gaming Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Prime V2 Kumandalı ARGB 7x120mm Fanlı Özel Tak Çıkar Vidasız Kapaklar Gaming Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
GAMETECH Prime V2 10x120mm RGB Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (10 Fanla Birlikte Gelmektedir) - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Prime V2 10x120mm RGB Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (10 Fanla Birlikte Gelmektedir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Gamepower Air Turbine Silence 3x120mm A-rgb Fan Kit 3in1 Sessiz Kasa Fanı Kumanda+10xrgb Kontrolcü - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Air Turbine Silence 3x120mm A-rgb Fan Kit 3in1 Sessiz Kasa Fanı Kumanda+10xrgb Kontrolcü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: