Gametech marka mesh kasa alınır mı?

Bütçeni biraz daha arttır ve Corsair Thermaltake Cooler Master gibi kasalar al sistemini öyle bilinmedik markalara teslim etme.

Tam bir leğen. Kötü bir kasa. Almayın sakın.

Yerine bunu öneririm.

Ağır plastik kokuyor deniyor bu kasa için.Malzeme kalitesi pek iyi değil ve dar bir kasa , soğutması kötü değil gibi ve argb özelliği güzel özellik.Yani seçim size kalmış ama dark n10 pro kasa daha iyi bir tercih olur.

Hocam aslında ben corsair spec delta alıcaktım içinde 550w 80+ psu da var corsairin ama benim sistem ryzen 5 2600 ekran kartı sapphire rx5600xt bu sisteme 600w den aşağı psu almayın dediler o yüzden farklı kasalara yönelmek zorunda kaldım sizce ne yapmalıyım ?

PSU olarak:

Kasa olarak:

Doğru demişler bütçe söylerseniz ona göre bişeyler söylenebilir.

Hocam Kasa+psu 900 Tl yi geçmiyecek şekilde olursa iyi olur dark n10 pro kasa hava akışı ve malzeme kalitesi iyi diyorlar ama görünüşü çok kötü değil mi ya ?

Hocam Kasa+psu 900 Tl yi geçmiyecek şekilde olursa iyi olur dark n10 pro kasa hava akışı ve malzeme kalitesi iyi diyorlar ama görünüşü çok kötü değil mi ya ?
Hocam bildiğim kadarıyla Diamond Pro Mesh değil. Çok toz tutar.

Kasa kötü gözüküyor ancak inanın bana çok çok iyi bir hava akışına sahip. İyi ki almışım dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…