Gametech marka mesh kasa alınır mı?

Tam bir leğen. Kötü bir kasa. Almayın sakın.

Yerine bunu öneririm.
Bu kasa iyi mi

Hocam benim aradığım kasa hem ucuz 400-450 TL bandında RGB şık hava akışı iyi olması onun dışında malzeme kalitesi çok da önemli değil sonuçta masada duracak çok buluyorum fakat ne zaman konu açsam çoğu kişi alma leğen falan diyor fakat kasanın kullanıcı yorumlarını okuyunca bakıyorum herkes memnun ne yapacağımı şaşırdım sistemim bitti sayılır güç kaynağı kasa monitör dışında 1 hafta içinde bitirmeyi düşünüyorum 1 aydır kasa bakıyorum fakat hala bulamadım bu nasıldır sizce GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok | Trendyol

Hocam hortlatıyorum ama o kasa RGB değil sadece LED demişler. Kötü yorumlara bakmayın. Önerim Dark Guardian Pro kasa alıp 600 TL'ye 400 TL'ye 550 ya da 600W PSU almanız ama 80+ olacak. Sharkoon öneririm. Ama pahalı derseniz Spec Delta alın PSU'lu olanını.

Hocam hortlatıyorum ama o kasa RGB değil sadece LED demişler. Kötü yorumlara bakmayın. Önerim Dark Guardian Pro kasa alıp 600 TL'ye 400 TL'ye 550 ya da 600W PSU almanız ama 80+ olacak. Sharkoon öneririm. Ama pahalı derseniz Spec Delta alın PSU'lu olanını.
Hocam hortlatıyorum ama demeyin. Hortlatmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı