MadMan58 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 135 12 Nisan 2023 #1 Minecraft oynuyorum. Bedwars için veya daha doğrusu drag veya jitter gibi Click'lerde iyi midir? Kaç CPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
Minecraft oynuyorum. Bedwars için veya daha doğrusu drag veya jitter gibi Click'lerde iyi midir? Kaç CPS alırım?
Picasso Mossana Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama aklıma şöyle bir video geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aradığın şey bunun gibi bir şey mi?
Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama aklıma şöyle bir video geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aradığın şey bunun gibi bir şey mi?