Tek Emir Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 79 1 Nisan 2022 #1 Yeni aldım. DPI falan iyi gözüküyor yorumunuz nedir? Kullanan var mı? Aldığım sitede hiç kötü yorum yoktu ama bir sorayım dedim.
Yeni aldım. DPI falan iyi gözüküyor yorumunuz nedir? Kullanan var mı? Aldığım sitede hiç kötü yorum yoktu ama bir sorayım dedim.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 1 Nisan 2022 #2 Tek Emir dedi: Yeni aldım. DPI falan iyi gözüküyor yorumunuz nedir? Kullanan var mı? Aldığım sitede hiç kötü yorum yoktu ama bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bunu almadan önce sormanız gerekmez miydi sencede?
Tek Emir dedi: Yeni aldım. DPI falan iyi gözüküyor yorumunuz nedir? Kullanan var mı? Aldığım sitede hiç kötü yorum yoktu ama bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bunu almadan önce sormanız gerekmez miydi sencede?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Nisan 2022 #3 Berbat. Az aha koyup Aorus M2 veya Legion M300 gibi fareleri almanız iyi olurdu.