Gametech xcoler mesh RGB Pro B450M S2H uyumu

1 ay olması cevap veremeyeceğim anlamına gelmiyor.. Bildiğim kadarıyla öyle bir kural yok. Ayrıca konu sadece açan arkadaş için açılmıyor başkaları da yanıt ekleyecek ve başkaları da gerekiyorsa konudan istifade edecektir.. Aksi halde konuya yazamamam gerekirdi.. Cevap yazabiliyorsam kurallara aykırı değildir anlamına gelir..

Google aramalarında öne çıkan bir konu oldugu için, bu kasayı almakla ilgilenenler gelip konuyu okuyacaklar ve yeni yanıtlar ekleyecekler.. bundan doğal bir olay yok bence..

Ayrıca malzeme kalitesi hakkında yorum yapmadım estetik açıdan çirkin değil ve fikrimi yazdım..

Evet rgb ve tasarım benim açımdan daha önemli tercih meselesi.. Benim tercihimi eleştirmek size düşmez.. Kaldı ki ben malzeme kalitesi iyidir de demedim.. Kullanmadıgımı ve malzeme kalitesinin şüpheli oldugunu zaten söyledim fakat öyle olmayabilir de.. İdare eder de olabilir.. O konuda yorum zaten yapmadım.. Yani bu konu dışı bir olay benim cevap verdiğim mesajın konusu estetik görünüş ve kasa bence 10 numara güzel..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…