S SıkıcıBirisi Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Merhaba, ben kendi bilgisayarım için GAMETECH Hydra 120mm Sıvı Soğutma Sistemi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürünü almak istiyorum. Ama anakartıma uyumlu mu yani RGB dahil bütün özellikleri benim anakartımda çalışır mı bilmiyorum, anakartım: A320M-F.
Merhaba, ben kendi bilgisayarım için GAMETECH Hydra 120mm Sıvı Soğutma Sistemi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürünü almak istiyorum. Ama anakartıma uyumlu mu yani RGB dahil bütün özellikleri benim anakartımda çalışır mı bilmiyorum, anakartım: A320M-F.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 SıkıcıBirisi dedi: Merhaba, ben kendi bilgisayarım için GAMETECH Hydra 120mm Sıvı Soğutma Sistemi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürünü almak istiyorum. Ama anakartıma uyumlu mu yani RGB dahil bütün özellikleri benim anakartımda çalışır mı bilmiyorum, anakartım: A320M-F. Genişletmek için tıkla... Bu markanın sıvı soğutmasını önermem, neden bu kadar ucuz?
SıkıcıBirisi dedi: Merhaba, ben kendi bilgisayarım için GAMETECH Hydra 120mm Sıvı Soğutma Sistemi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürünü almak istiyorum. Ama anakartıma uyumlu mu yani RGB dahil bütün özellikleri benim anakartımda çalışır mı bilmiyorum, anakartım: A320M-F. Genişletmek için tıkla... Bu markanın sıvı soğutmasını önermem, neden bu kadar ucuz?
S SıkıcıBirisi Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 cumali_032 dedi: Bu markanın sıvı soğutmasını önermem, neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Ucuz ama kaliteli, bir sürü yerde videosunu gördüm bu yüzden bunu almak istiyorum ve param buna yetiyor.
cumali_032 dedi: Bu markanın sıvı soğutmasını önermem, neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Ucuz ama kaliteli, bir sürü yerde videosunu gördüm bu yüzden bunu almak istiyorum ve param buna yetiyor.