Gameteknoloji güvenilir midir?

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Son düzenleyen: Moderatör:

İzmirdeyim bu firmanın ilanlarını çok duydum fakat çok güvenmedim açıkçası ekran kartı satıyorlardı gördüğüm ilanda 2 bin 3 bin lira ucuza satılıyordu.

Güvenilir de, verdikleri hizmet ne kadar kaliteli bilemem.
Pek kaliteye gerek yok hizmet de konsolumu alsam yeterli uygun fiyata. Zaten genelde pek fazlasını aramam.

İzmirdeyim bu firmanın ilanlarını çok duydum fakat çok güvenmedim açıkçası ekran kartı satıyorlardı gördüğüm ilanda 2 bin 3 bin lira ucuza satılıyordu.
Hiç satın alan yada kullanan bir tanıdığınız vs oldu mu peki?

Pek kaliteye gerek yok hizmet de konsolumu alsam yeterli uygun fiyata. Zaten genelde pek fazlasını aramam.

Hiç satın alan ya da kullanan bir tanıdığınız vs oldu mu peki?

Hayır kullanan tanıdık hatırlamıyorum ki kullanan olsaydı her sahibindene girdiğimde karşıma çıkmazdı her uygulamaya girdiğimde karşıma çıkıyor

Hayır kullanan tanıdık hatırlamıyorum ki kullanan olsaydı her sahibindene girdiğimde karşıma çıkmazdı her uygulamaya girdiğimde karşıma çıkıyor
Ben de ondan arada kaldım bu kadar mağaza falan açılmış iş fiziksele dökülmüş bunun da hilesi hurdası olmaz herhalde diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…